torstai 20. tammikuuta 2011

Simon koiratanssitreenit Espoossa

Olipas taas hauskat treenit! Aluksi harjoiteltiin kaukoliikkeitä, joten me treenattiin nykyiseen ohjelmaan sisältyviä peruutusta sekä ryömimistä. Tein aluksi useamman harjoituksen Simolle, missä sen tuli lähteä peruuttamaan minusta pois päin eri asennoista (istu, maahan, seiso) eikä aina vain suoraan seisomasta. Tässä käytin myös meidän ohjelmaan kuuluvaa "miekkaa" apuna, jotta Simo tottuisi sen käyttöön. Hyvin onnistui. :) Ryömimistä harjoiteltiin myös niin, että hyppelin Simon yli puolelta toiselle sen ryömiessä. Vitsit miten upeasti se jo sujuu eikä Simo välitä minusta enää ollenkaan! :o)

Aloitettiin myös aivan uuden tempun harjoittelu. Siinä Simo seisoo minun edessä ja tarkoitus olisi, että minun kääntyessä paikallaan se pysyisi koko ajan minun edessä suoraan. Aluksi palkkasin sitä ihan, kun se vähänkään lähti kääntymään mukanani. Tässä liikkeessä on tavoitteena, että koiran etupää olisi koko ajan paikallaan ja vain takapää liikkuisi. Käskysanaksi tähän temppuun otin sanan "face".

Toinen aivan uusi temppu Simolle, mitä harjoiteltiin, oli eteen lähetys. Tässä laitoin hieman kauemmaksi namipurkin, ja samalla kädellä ohjaten annoin Simolle käskyn "eteen", jolloin se sai mennä purkille syömään. Simosta tämä temppu oli yllättäen aivan superihana ja se olisikin jaksanut tehdä sitä vaikka kuinka pitkään. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.