sunnuntai 27. helmikuuta 2011

Showryhmän koiratanssiharkat

Simon kanssa treenattiin taas erilaisia kaukojuttuja: tuolin kiertämistä (tämä oli Simosta tosi hauskaa ja poju suorittikin liikkeen tosi vauhdikkaasti), peruutus poispäin + pam-liike sekä eteen lähetystä (ja tähän yhdistettiin uutena myös se, että saatuaan palkan edestä Simo peruutti suoraan takaisin jalkojeni väliin, apuna käytin taas etupalkan molemmin puolin paria tuolia, jotka estivät sen, ettei Simo kääntynyt ympäri palkan saatuaan).

Ryömimisliikkeestä harjoiteltiin taas erilaisia versioita: molemmilla sivuilla ryömimistä, jalkojen välissä ryömimistä, minun edellä ryömimistä sekä niin, että Simo ryömi ja itse hyppelin sen puolelta toiselle. Kepin kanssa harjoiteltiin hop-temppua, jossa Simo hyppää kepin ja minun käsieni muodostamasta aukosta läpi. Hieman täytyy vielä harjoitella, jotta Simo ponnistaisi tarpeaksi korkealle, koska nyt meinasivat takajalat ottaa välillä keppiin kiinni. Pujottelu-temppua treenattiin myös eri variaatioin: eteenpäin kävellen, sivuaskelin, takaperin kävellen. Jalkoväliin pakitusta treenattiin myös pitkällä matkalla sekä pyörien lyhyellä matkalla.

Muita temppuja, joita harkattiin olivat mm. jalat-temppu, kieriminen, ylös-temppu, läpsy-temppu, ympäri-pyörähdys ja tassu-temput.

Tein Simolle väliin myös pieniä tokoharjoituksia: paikallamakuuta, seuraamista, luoksetuloharjoituksia, liikkeestä maahanmeno ja liikkeestä seisominen. Varsin monipuoliset treenit siis! Nyt oli mukava huomata, että tällä kertaa Simon keskittyminen vaikutti myös hieman paremmalta kuin parilla edellisellä kerralla. :o)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.