torstai 10. helmikuuta 2011

Simon koiratanssiharkat Espoossa

Taas on hyvä mieli harkkojen jälkeen ja innolla odotellaan jo lauantain tanssikisaa. :) Tänään meillä oli myös uusi koirakko mukana ryhmässä, mutta hienosti Simo malttoi keskittyä eikä häiriintynyt uudesta tulokkaasta kuin aivan alussa vähäsen. Treenattiin jokainen vuorotellen mm. pyörähdystemppua, missä koira pyörähtää itsensä ympäri sekä erilaisia pujottelutemppuja. Nyt Simon ympäri-temppu, missä Simo pyörähtää itsensä ympäri vastapäivään sujui jo tosi hyvin ilman käsiapua, koska sitä ollaan tällä viikolla useaan otteeseen treenattu. Pujottelusta opittiin myös uusi versio, missä ohjaaja kävelee takaperin ja koira pujottelee samalla. Se on aivan sama temppu, mutta hieman erilainen variaatio, missä koira joutuu tekemään hieman enemmän työtä. Simolta se kuitenkin sujui tosi mallikkaasti, koska se osaa tavallisen pujottelutempunkin niin hyvin. :)

Simolle paljon uudempi temppu, mitä treenattiin, oli kumarrus-temppu, mihin otin käskysanan "niiaa". Hieman piti Simoa välillä auttaa kädellä, jotta peppu ei olisi mennyt maahan, mutta kyllä muutaman kerran onnistui myös ilman käsiapua. Ohjasin Simoa namin avulla ikäänkuin peruuttamaan, jolloin koira helposti myös alkaa kumartamaan.

Treenattiin myös meidän tanssiohjelman kaikkia liikkeitä ja pääasiassa kaikki sujui ihan hyvin. Ainut missä hieman takkuili oli pakki-temppu, jossa Simo peruuttaa minun jalkovälistä läpi. Välillä Simo alkoi tarjoamaan ympäripyörähdys temppua, jota ollaan viime päivinä treenattu niin paljon. Nyt täytyykin jättää sen tempun treenaus pois ja tehdä vielä huomenna niitä pakki-harjoituksia, jotta myös se temppu sujuisi kisoissa paremmin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.