perjantai 4. maaliskuuta 2011

Koiratanssitreenit Espoossa

Tortaina oltiin Simon kanssa taas Marjaanan koiratanssitunnilla muutaman viikon tauon jälkeen. Nyt tuntui, että pienoinen tauko näkyi Simossa, koska tällä kertaa treenikaverit kiinnosti paljon enemmän kuin viimeksi.

Meidän uutta kyytiin-temppua (missä Simo hyppää minun selän päälle) yritettiin treenata apuohjaajan kera, jotta Simon hyppääminen saataisiin vauhdikkaammaksi, koska nyt Simo turvautuu vielä melko usein todella kömpelöön kiipeämistaktiikkaan. Valitettavasti kuitenkin apuohjaaja-Marjaana oli Simon mielestä aivan liian ihastuttava ja poika menikin vain todella sekaisin ja ei itse harjoituksesta meinannut tulla oikein mitään. :( Kotona ollaan nyt sitten treenattu enemmän sitä kyytiin-temppua, jotta Simon ponnistus saataisiin paremmaksi. Tänään treenattiin niin, että jätin Simon kauemmaksi istumaan ja kutsuin sen sieltä hyppäämään päälleni. Todella hienosti onnistui usemman kerran ilman mitään käsimerkkiä. Jee! :o)

Torstain tanssitunnilla treenattiin myös hieman uudempaa temppua Simolle, missä Simo peruuttaa minun jalkojen välistä läpi minun kävellessä taaksepäin eli ns. pujottelutemppu peruuttaen. Toiseen suuntaan Simo osaa hyvin kääntyä, kun se peruuttaa eli meidän pakki-temppu, mutta toisin päin kääntymiseen otin sille uuden käskysanan käyttöön. Hienosti tuntui sujuvan jo ekalla harjoituskerralla. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.