sunnuntai 13. maaliskuuta 2011

Showryhmän koiratanssiharkat

Tällä kertaa meitä oli 3 koirakkoa paikalla, joten ihan kivasti sai Simppakin taas häiriötreeniä. Nyt myös tuntui, että Simoa ei läheskään niin paljon kiinnostanut muut koirakot kuin aiemmin, mikä oli tosi hieno juttu. Ehkä poju saattoi olla myös hieman väsynyt meidän viikonloppureissun jäljiltä, mutta innolla se kuitenkin suoritti eri liikkeitä. Nyt huomasin myös, että Simolla yleensä ilmenevä liika häsläys oli poissa ja se todella keskittyi paljon paremmin, kun virtaa ei ollut niin paljon kuin yleensä. :) Tosi paljon saatiin hienoja onnistumisia, joten olin tosi tyytyväinen tämän kerran treeneihin.

Pääasiassa keskityttiin liikkeisiin, joita olen ajatellut sisällyttää meidän ensi kuun PetExpo-esitykseen. Tein myös niistä liikkeistä jo muutamia liikesarjoja enkä aina palkannut vain yhden tempun jälkeen. Kokeiltiin myös meidän uutta kyytiin-temppua mikä sekin meni tosi hienosti ja siitä saatiin myös kivaa palautetta muilta. :o)

Treenien lopuksi päästiin taas harjoittelemaan myös hyppy-esteen kanssa meidän tulevaa tokokoetta varten. Hienosti meni hyppyharjoitukset ja tosi innoissaan Simo halusi suorittaa tuota liikettä. Myös muut alokasluokan liikkeet meni ihan kivasti, kun niitäkin harjoiteltiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.