torstai 10. maaliskuuta 2011

Simon koiratanssitreenit Espoossa

Tällä kertaa meitä oli paikalla vain 2 koirakkoa. Treenattiin aluksi eteen lähetystä ja siinä pääpaino oli sillä, että koira oppii katsomaan lähtösuuntaansa. Vasta kun Simo aina katsoi eteenpäin, sai se namin edestä päin. Muutaman toiston jälkeen annoin Simolle vasta eteen-käskyn, kun se oli jo hoksannut, että pitää katsoa lähtösuuntaan päin. :)

Sitten kokeiltiin Simosta aluksi tosi jännää juttua, kun kokeiltiin eräänlaista keikkuvaa levyä, jonka päällä koirat voivat harjoitella tasapainoilua. Pienoisen totuttelun jälkeen Simokin uskaltautui hienosti levyn päälle eikä enää välittänyt niin edes levyn kolahduksista, vaikka aluksi oli aivan kummissaan moisesta kapistuksesta.

Treenien lopuksi harjoiteltiin meidän kyytiin-temppua ja innostuttiinpa jälleen taas kuvaamaan videoita tuosta tempusta, kun Marian ja Siirin kanssa tehtiin taas ryhmäliikkeenä tuota temppua. :) Tosi hienosti onnistui ja Simollakin alkaa olla tasapaino tuossa tempussa hienosti hallussa. Hieman hauskempi musiikki piti myös lisätä tuohon leikevideoon, koska onhan se kieltämättä aika koomista, kun kaksi ohjaajaa konttaa lattialla koirat salamatkustamassa heidän päällä. :o)


*Siiri ja Simo - Salamatkustajat

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.