torstai 7. huhtikuuta 2011

Pennun kanssa touhuilua

Nyt ollaan joka päivä yritetty käydä pennun kanssa ulkona ja hienosti on jo parit kakit ja pisut neiti tehnyt ulos. Tosi rohkeasti Sani tepastelee jo meidän lähimetsikössä, josta on tullut jo tutumpi ympäristö sille. Eilen kävimme pienen matkan myös autotien luokse, mutta ohi ajavat autot olivat ainakin vielä pennusta hyvin pelottavia, joten ei sitten kovin kauas menty. Myös muutamia vieraita koiria typy on päässyt kauempaa näkemään. :)

Kotona ollaan harjoiteltu kynsien leikkuuta (yhtenä päivänä leikattiin kaikki etutassujen kynnet) sekä harjaamista. Välillä pentu on saanut leikkiä isoilla lusikoilla, jotta tottuisi pitämään metalliesineita suussaan. :) Tosi hienosti Sani kanniskelee niitä ja leikkii niiden kanssa.

Temppujen treenailua ollaan harjoiteltu päivittäin. Tällä hetkellä olemme harjoitelleet kontaktin ottoa, näyttelyseisomista, luoksetuloa, istumista ja paikallaan odottamista (esim. ruokakupin kanssa). Tosi hienosti on sujunut, vaikka ruokakupin kanssa typy meinaakin olla hieman kärsimätön. Mutta selvästi se on jo oppinut odottamaan paremmin, kun on huomannut, että ei sitä ruokaa saa vain pomppimalla. :)

Tänään Sani sai tutustua myös imuriin ja melkoisen pelottava kapistus se pennun mielestä oli. Melkein koko ajan vaavi oli omassa piilopaikassaan odottamassa, että imuri vietiin pois. :/ Yksinoloharjoituksia olemme tehneet päivittäin ja pisin aika, jonka Sani on tähän mennessä ollut yksin on n. 4 tuntia. Ainakin kotiin tultaessa vaavi on aina ollut unten mailla. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.