sunnuntai 24. huhtikuuta 2011

Tahtitassujen avoimet SM-kisat Liedossa

No nyt on ekat SM-kisatkin korkattu Simon kanssa. Mukava tunnelma oli kisoissa ja kivasti oli myös uusia koirakoita uskaltautunut mukaan kisaamaan. :) Simon kanssa meillä ei tällä kertaa sujunut meidän ninjaohjelma niin hyvin kuin olisin toivonut ja joitain sen hienoimpia temppuja se ei meinannut tehdä ollenkaan, esim. ryömiminen jäi nyt kokonaan pois ja pakitustemput meni aika huonosti. Muutenkin tuntui, että poju teki aivan muita temppuja välillä kuin mitä siltä pyysin. Lopussa Simo alkoi myös harmittavan paljon haukkumaan, mikä varmasti vähensi pisteitä selvästi. Kuitenkin kokonaisuudessaan sijoituimme ihan kivasti jaetulle 9. sijalle ja yhteensä kilpailijoita oli mukana freestylessa 15 koirakkoa. Tavoitteenahan meillä oli päästä 10 parhaan joukkoon ja siihen juuri ylsimme, mikä oli hieno juttu. :)

Omassa esityksessä oli tällä kertaa positiivista ainakin se, että Simo ei missään vaiheessa alkanut haistelemaan kuten sillä on aiemmin ollut tapana. Tähän varmasti auttoi se, että ennen meidän esitystä oltiin kierrelty kehässä hihnan kanssa, jolloin Simo sai haistella aivan mielin määrin ja itse esityksessä hajut eivät sitten enää häirinneetkään. Eniten jäi harmittamaan ehkä se Simo haukkukohtaus ohjelman lopussa, koska muuten poju kuitenkin pysyi ihan hyvin mukana, vaikka välillä sooloilikin jotain ihan omia liikkeitä väliin, mutta sitähän muut eivät välttämättä tienneet mitä Simon oikeasti olisi pitänyt tehdä.

Kaikille kisaajille annettiin palkinnoksi myös pienet muistoesineet mikä oli tosi mukava juttu:
Video Simon esityksestä

Pisteet:
Tekn. 78,67 / Tait. 73 = Yht. 151,67p
--> jaettu 9. sija (15.)

Tuomarikommentit: 
MP: Vauhdikas esitys, missä valitettavasti koira äityi lopuksi haukkumaan. 80/72/152
JS: Teemallinen ohjelma, jossa Simo pääosin hyvin mukana. Pari omaa liikesovellustakin taisi Simo kehitellä. 75/79/149
HN: Hienot ajoitukset, alku ”pam” kohdissa. Muutama haukku, onneksi ei yltynyt. 80/73/153

Kaikki tulokset 
 

1 kommentti:

  1. Simo on kyllä tosi taitava! Harmi, että tuo haukkuminen vähentää pisteitä niin rajusti:( Sanin tansseja odotetaan jo :)

    T:Sanna, Nelli ja Nova

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.