keskiviikko 22. kesäkuuta 2011

Leikkimieliset möllikisat Nummelassa

Kävästiin Simon ja Sanin kanssa Nummelassa meidän koiratanssiohjaajan järjestämissä leikkimielisissä möllikisoissa. Erikseen oli toko- ja koiratanssikisat ja me osallistuimme koiratanssikisaan Simon ja Sanin kanssa. Sani esiintyi nyt tosiaan ekaa kertaa missään kisoissa ja sen kanssa saimme aloittaa heti ekana. Ensimmäisellä yrityksellä Sani alkoi tosi paljon haistelemaan kesken ohjelman, joten keskeytimme ja saimme aloittaa kokonaan alusta. Toisella kerralla ohjelma sujui todella mainiosti ja myös läpsy-temput meni juuri musiikin tahtiin. Jee! Sani oli kyllä aivan huippu, kun ottaa huomioon, että toisella on ikää vasta reilut 4 kk. :o)

Simon kanssa esitettiin meidän uusi taidemaalaus-teemainen ohjelma. Kovin paljon emme ole vielä ehtineet tuota ohjelmaa harjoitella ja hioa toimivammaksi, joten siihen nähden ihan ok sujui. Myös tähän esitykseen valmistautuminenkin jäi aika vähiin, koska tulimme hieman myöhemmin kisapaikalle ja Simo oli vielä melko kuumana kehään mentäessä. Mutta ihan ok suoritus kuitenkin siis saatiin ja välillä palkkasin Simoakin kesken ohjelman. Pari kertaa Simolle tuli pieni kontaktikatkos, kun se alkoi tuijottaa yleisöä, mutta muuten se keskittyi ihan kivasti. Lopussa harmittavasti viimeinen laatikko-temppu vei hieman kauemmin aikaa, joten pikkaisen musiikki loppui sitten kesken, kun meidän piti vielä tehdä viimeinen liike. Ihan hyvä tietää tuokin juttu niin ehkä hieman pidennän tuota musiikkia, jotta oikeissa kisoissa ehdimme sitten hyvin tehdä ohjelman loppuun. :) Todella paljon ohjelmassa tuli myös hienoja liikesuorituksia. Varsinkin Simon kyytiin-temppuun olin tosi tyytyväinen, koska nyt se sujui loistavasti ilman ongelmia ja Simo pysyi kyydissä koko ajan.

Meidän lisäksi koiratanssikisaan osallistui myös kolmas koira, joten ihan kiva että emme ainoita tanssijoita olleet. Lopputuloksissa Sani sijoittui kolmanneksi ja sai tosi kivat palkinnot. Hienot pisteet Sanikin sai, mutta lähinnä liikkeiden vähäisempi määrä verrattuna muihin ohjelmiin ratkaisi Sanin sijoituksen. Simon kanssa taas meille tuli hienosti 1. sija ja lisää mukavia palkintoja oli luvassa. :) Kokonaisuudessaan oli kyllä taas todella kivat kisat! Kiitos paljon meidän koiratanssiohjaaja Marjaanalle tästä hauskasta illasta! :o) Todella hyvää kisamaista treeniä molemmille koirille, mutta varsinkin Sanille, joka vasta aloittelee tanssiuraansa.

Kuva palkintojenjaosta: 1. Simo, 2. Eddie, 3. Sani (ei kuvassa)
Koirien kivat palkinnot kisoista. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.