keskiviikko 13. heinäkuuta 2011

Saniaisen kanssa treenaamassa

Pikku-Sanin kanssa oltiin muun lappalaisporukan kanssa kentällä treenaamassa. Sanin kanssa tehtiin erilaisia tokoliikkeitä, koiratanssijuttuja sekä harjoiteltiin myös näyttelyesiintymistä. Tokoliikkeistä harjoiteltiin seuraamista, liikkeestä maahanmenoa, liikkeestä seisomista, sivulle tuloa (luoksetulo) sekä paikallamakuuta. Paikallamakuuta harjoiteltiin myös ryhmäliikkeenä. Sivulletulo harjoitukset sujuivat Sanilta todella upeasti ja neiti istui hienosti suorassa sivulleni. :) Seuraamisissa Sani meinaa vielä pikkaisen edistää, mutta hieno kontakti pennulla on. Paikallamakuussa onnistuin menemään n. 2 metrin päähän ja pysymään siellä n. 5 sekuntia, jonka jälkeen palasin palkkaamaan Sania. Hyvin lähtenyt myös sen liikkeen harjoittelu edistymään. :)

Koiratanssiliikkeistä harjoiteltiin pujottelua, joka meni valtavan hyvin sekä pyörähdyksiä. Näistä liikkeistä tehtiin myös pieniä liikesarjoja ja Sani oli aivan super taitava. <3 Harjoiteltiin myös meidän läpsy-temppua muutaman kerran. Lisäksi olin ottanut Sanille pienen laatikon mukaan, jonka avulla harjoiteltiin laatikon päällä pyörimistä. Siitä tempusta Sani tykkää aivan valtavasti ja tekikin hienoja suorituksia.

Treenien loppuun harjoiteltiin vielä näyttelyesiintymistä: ravaamista nätisti sekä seisomista. Hienosti onnistui varsinkin yhdessä liikkuminen. Seisomisessa Sani meinaa monesti aina venyttää enemmän oikeaa takajalkaansa, kun parempi olisi, jos se venyttäisi vasenta enemmän. Yritinkin nyt palkata vain silloin, kun takajalat olivat paremmin. Harjoiteltiin myös sitä, että nostin Sanin hännän selän päälle ja namin avulla houkuttelin Sanin hieman nojaamaan eteenpäin. Vielä näissä tarvitaan lisätreeniä, mutta hyvin on alulla jo. Muun treeniporukan kanssa harjoiteltiin vielä pujottelua eli yksi koirakko aina pujotteli muiden ympäri. Tämä oli kyllä todella hyvä harjoitus pennulle ja hienosti Sani selviytyikin. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.