sunnuntai 31. heinäkuuta 2011

Sanin kanssa mätsärissä

Penskan kanssa lähdettiin taas treenaaman näyttelyesiintymistä Helsingissä järjestettyyn mätsäriin. Koiria oli taas melkoisen paljon paikalla ja välillä meinasi tulla myös melko kuuma odotellessa. Onneksi olin ottanut kasattavan tuolin mukaan ja myös mukava varjopaikka löytyi. Olin ilmoittanut Sanin pieniin pentuihin, joita oli n. 30 kpl. Erikoista tuolla oli, että jokainen pentu arvosteltiin erikseen ja lopussa kaikki menivät kehään samaan aikaan, joista tuomari valitsi ensin 10 jatkoon ja lopulta sijoitti 4 parasta.

"Yksilöarvostelussa" Sani oli melkoisen innostunut tuomarista ja ei millään meinannut pysyä aloillaan. Hampaiden tarkastusta yritettiin harjoitella, mutta ei siitä kyllä meinannut tulla mitään, kun neiti oli niin intona. Ei vaikuttanut arvostelevalla tuomarillakaan olevan kovin varmat otteet, joten päätettiin sitten jättää homma sikseen. Liikkeessä Sani esiintyi todella mallikkaasti. Hyvin olivat aiemmat juoksemistreenit tuottaneet tulosta. :) Jee! Seisomisessa meinasi taas olla vähän onkelmia tuomarin tullessa lähelle katsomaan, kun Sanista tuomarin moikkaaminen olisi ollut paljon kivempaa kuin vain seisoa paikoillaan. Siispä lisää harjoitusta!

Ryhmäkehässä meinasi olla melkoinen tungos, joten tosi lähekkäin jouduttiin siellä olemaan. Aurinko myös porotti melkoisen kuumasti ja tuntui, että tuomari valkkasi melkoisen pitkään mitkä koirat otti jatkoon. Alussa Sani seisoi tosi nätisti ja antoi minun pitää sen häntää selän päällä. Lopulta kuitenkin pitkästyminen vei voiton ja typy haukahteli hieman, kun ei jaksanut enää keskittyä. Myöskään aivan vieressä olevat koirat eivät paljon auttaneet typyn keskittymistä. Yllättäen ei sitten jatkoon päästykään, mutta ainakin ollaan taas yhtä kokemusta rikkaampia. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.