maanantai 25. heinäkuuta 2011

Sanin kanssa treenikentällä

Sanin kanssa käytiin muun lappalaisporukan kanssa treenaamassa kentällä. Sanin kanssa tein nyt nopeusharjoituksia, joissa kuljin Sanin kanssa niin, että pentu sai mennä omia menojaan ja välillä annoin istu- tai maahan-käskyn ja Sanin piti nopeasti aina totella. Hienosti pentu oli kyllä kuulolla ja teki liikkeet. Välillä meinasi mennä pennulla käskyt sekaisin, kun oltiin ensin harjoiteltu toista enemmän, mutta kyllä pienen harjoittelun jälkeen onnistui molemmat vuorotellen. :)

Sivulletuloa harjoiteltiin ja se meni myös kivasti. Paikallamakuuta treenattiin ryhmäliikkeenä ja hienosti Sani pysyi paikallaan n. 10 sekuntia kerrallaan. Liikkeestä maahanmenossa tuli pari täydellistä suoritusta, kun Sani meni aivan salamana maahan eikä minun tarvinnut edes hidastaa vauhtia. Wau! Myös liikkeestä seisominen sujui ihan ok. Siinä joudun vielä näyttämään selvän käsimerkin, mutta vauhtia minun ei tarvitse kovin paljoa hidastaa. :)

Koiratanssiliikkeistä pujottelu ja pyörähdykset meni loistavasti. Myös Sanin peruutus minun jalkojen väliin meni hienosti. Kokonaisuudessaan oli kyllä taas tosi kivat treenit. :o)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.