sunnuntai 17. heinäkuuta 2011

Simon ja Sanin kanssa treenikentällä

Tällä viikolla käytiin vielä toisenkin kerran lappalaisporukan kanssa treenaamassa ja nyt otin sekä Simon että Sanin mukaan. Simon kanssa keskityttiin meidän nykyisen tanssiohjelman liikkeisiin ja varsinkin erilaisia peruutusliikkeitä tehtiin enemmän. Ne myös sujuivat tosi kivasti ja nyt Simolla ei ollut haukku niin herkässä kuin joskus. Simon kanssa tehtiin n. puolen tunnin treenit, joten sillä säilyi kivasti into loppuun asti. :)

Sanin kanssa harjoiteltiin myös erilaisia koiratanssiliikkeitä. Nyt olin ottanut myös matalan laatikon sekä puukepin mukaan, joiden kanssa harjoiteltiin myös. Sanille opetin tosiaan ns. keppi-tempun (Sani hyppää minun poikittain pitelemääni keppiä vasten seisomaan) vasta aiemmin tänään, mutta tosi upeasti pentu on sen jo oppinut ja teki hienoja suorituksia. :o) Myös eilen opeteltu pakki-temppu, missä Sani peruuttaa minun jalkojen välistä läpi, sujui todella upeasti. Harjoiteltiin myös pujottelua sekä pyörähdyksiä ja tassunantoa.

Tokoliikkeistä harjoiteltiin Sanin kanssa seuraamista (jossa myös peruuttamista), sivulletuloa, liikkeestä maahanmenoa, liikkeestä seisomista ja paikallamakuuta ryhmäliikkeenä. Nyt onnistuin paikallamakuussa menemään n. 2 metrin päähän Sanista ja olin siellä n. 5-10 sekuntia. :) Lopuksi harjoiteltiin myös näyttelyesiintymistä: hihnassa ravaamista sekä seisomista. Myös muutama treenikaveri tarkasti Sanin hampaat, mikä oli hyvää harjoitusta. Kovasti Sani tuntuu vain inhoavan kyseistä toimenpidettä, joten lisää harjoittelua täytyy vielä tehdä. Eihän sitä nyt millään malttaisi olla paikallaan, kun ihanat ihmiset tulevat moikkaamaan! ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.