perjantai 11. marraskuuta 2011

Lemmikkimessujen kenraaliharjoitukset

Sanin kanssa käytiin harjoittelemassa meidän Michael Jackson -ohjelmaa Lemmikkimessuja varten. Kokeiltiin esitys yhteensä 4 kertaa läpi, ensin kaksi kertaa ja pienen tauon jälkeen uudestaan pari kertaa läpi. Nyt tuntui kyllä selvästi, että harjoitukset ei mennyt niin hyvin kuin yleensä. Sani mm. alkoi pari kertaa hieman haistelemaan kehän outoja hajuja ja välillä myös haukku oli liian herkässä. Poispäin peruuttamisessa oli suuria vaikeuksia eikä Sani olisi halunnut ottaa etäisyyttä kovinkaan paljoa (varmaan oudon paikan takia), vaikka yleensä se on juuri yksi Sanin upeimmista liikkeistä. Tuntui, että neiti oli ehkä hieman väsynyt ja alkoi sitten myös sillä haukunnalla protestoida, kun ei olisi halunnut tehdä sitä peruutusliikettä.

Pujottelut, pyörähdykset ja laatikon päällä pyöriminen sujuivat tosi kivasti ja kokonaisuutena esitykset sujui kuitenkin ihan ok. Hieman tosin alkoi tuntua, että sen peruutusliikkeen voisin tehdä helpotetusti, että Sani peruuttaisi minun sivulla ja sitten otettaisiin sen tilalle lisäksi yksi toinen temppu. Turha sitä on liikaa siellä yrittää tehdä, jos kerran näyttää, että neiti ei sitä halua tehdä niin otetaan mieluummin jotain varmempia temppuja tilalle. Pääasia, että Sani olisi innolla mukana eikä yltyisi pahasti haukkumaan, joten saataisiin sille hyviä kehäkokemuksia. :)

Muuten täytyy myöntää, että Sani toimi kyllä messuhallissa hienosti, vaikka se olikin niin outo ympäristö sille. Esitysten aikana ympärillä oleva hälinä ja muut ihmiset ja koirat eivät tuntuneet sitä niin kiinnostavan. Sani pääsi myös pari kertaa matkustamaan parkkihallin hississä, mikä sujui todella loistavasti eikä typy ollut moksiskaan siitä. :o)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.