sunnuntai 13. marraskuuta 2011

Lemmikkimessujen sunnuntaipäivä

No nyt on sitten Sanin kanssa Lemmikkimessut takana päin ja todella kiva fiilis jäi kokonaisuudessaan. Myös toisena messupäivänä meillä oli Sanin kanssa 2 esitystä, klo 10.30 ja 12.30. Molemmat esitykset meni mielestäni todella hyvin ja nyt Sani myös pysyi hienosti minun mukana koko ohjelman ajan. Ensimmäisessä esityksessä tuli joitakin yksittäisiä haukahduksia, joten sen puolesta toinen esitys meni ehkä hieman paremmin. Upeita harjoituksia saatiin kyllä joulukuun messarin virallisia koiratanssikisoja ajatellen. Ja oli aivan mahtavaa nähdä miten hienosti vasta 9 kk:n ikäinen Sani malttoi keskittyä kehässä, vaikka joka puolella kehää oli paljon yleisöä katsomassa. Jee! Kyllä olen todella tyytyväinen. :) Myös ihana video saatiin meidän aivan vikasta esityksestä. Suuri kiitos Ossille sen kuvaamisesta! :o)
*Sanin koiratanssiesitys Lemmikkimessuilla 13.11.2011

Meidän vikan esityksen jälkeen kaikki päivän koiratanssiesiintyjät pyydettiin vielä kehään, jolloin Pedigree palkitsi meidät vielä ruokapalkinnoilla. Mielestäni kaikkien koirakoiden esitykset sujuivat tänään todella hyvin.
Päivän esiintyjät: Lila ja Varmu & Safe, Minä ja Sani, Emma ja Goldie, Sini ja Sonic

Myös muita kivoja Pedigree-tuotteita saatiin kiitokseksi esiintymisistä:

Joko saa syödä?!!!

Yllättäen myös toisena messupäivänä tuli sorruttua ostamaan koirille uusi lelu. Sani ainakin oli mielissään uudesta possukaverista:
Ja possu on selätetty. ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.