keskiviikko 11. tammikuuta 2012

Sanin kanssa koiratanssitreeneissä Espoossa

Olipas mukava päästä taas meidän joka viikkoisiin ohjattuihin treeneihin joulutauon jälkeen. Saniainen oli treenien alussa melkoisen intopinkeänä ja haukku oli jälleen herkässä sekä kaikki muunlainen ääntely. Varsinki hitaammat seuraamisliikkeet innostivat neitiä helpommin haukkumaan. Mutta pikkuhiljaa keskittyminen taas parani ja upeasti neitiä pystyi taas koko tunnin pitämään vapaana, vaikka paikalla oli vielä yksi uusikin koira. Hienosti tyttö keskittyi vain minuun ja pikku taukojen aikana vain tuijotti lumoutuneena, että jokos jatketaan. Ihan uusi kokemus kyllä meikäläiselle, kun Simon kanssa pitänyt aina olla niin tarkkana, ettei poju huitele omille teilleen ja sama homma Nekunkin kanssa.

Seuraamisia harjoiteltiin Sanin kanssa vasemmalla sivulla sekä jalkojen välissä. Nyt harjoiteltiin niin, että namit oli mulla oikeassa kädessä ja juuri ennen palkkaamista siirsin aina yhden vasempaan käteen ja sitten annoin Sanille. Hyvä keino harjoitella, ettei nami koko ajan ole siinä kädessä minkä vieressä Sani seuraa. Harjoiteltiin myös sitä, että minä pystyin pitämään käsiäni muuallakin kuin vain Sanin nenän edessä ohjaamassa sitä. Hienoja ideoita tuli niihin ja heti näyttää paljon tyylikkäämmältä. Face-temppua (missä Sanin kanssa ollaan vastakkain) harjoiteltiin myös ja myös siinä harjoiteltiin sitä, että voin pitää käsiäni muualla kuin vain Sanin nenän edessä. Hienosti toimi! :)

Kyytiin-tempun harjoittelu meni myös upeasti ja kierimisissä Sani on edistynyt huimasti ja nyt sille riittää enää vain pieni käsimerkki, kun aiemmin jouduin kunnolla ohjaamaan sen käden avulla kierähtämään ympäri. Myös minun jalkojen välissä ryömiminen sujui hienosti ja myös matkaa onnistuttiin pidentämään. :) Käsi-tempussa (missä Sani hyppää minun kättä vasten seisomaan) saatiin kestoa pidennettyä ja myös matkaa minkä kuljimme yhdessä. Kokonaisuudessaan jäi kyllä melko onnistunut fiilis illan treeneistä. :o)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.