sunnuntai 18. maaliskuuta 2012

Liedon möllikisat: Onnea ja epäonnea

Olipahan meillä Simon ja Sanin kanssa melkoinen reissu Liedon möllikisoihin. Sanin molemmat esitykset meni hieman penkin alle. Improvisointiluokassa ongelmana oli haukkuminen, mutta muuten neiti pysyi ihan hienosti mukanani. Sani sijoittui hienosti myös luokan kolmanneksi.
*Sanin improvisointi-esitys Liedon möllikisoissa

Freestylen kisaluokassa Sani päätti tehdä pari omaa haistelureissua kehässä, joten kontaktiin tuli pahoja katkoksia. Lisäksi kisaluokassakin haukku yltyi pahaksi, joten kerran laitoin Sanin maahan, jotta se hiljenisi, mutta eipä sekään täysin auttanut. Nyt täytyy tosissaan alkaa tehdä töitä tuon ongelman eteen. Kisaluokassa jäätiin ilman sijoitusta, kun vain kolme parasta mainittiin.
*Sanin freestyle-esitys Liedon möllikisoissa
Tuomarikommentit:
Henna Meriharju: Hyvä alkuasento, vaikka kannattaa miettiä viitan materiaali mahd. pitäväksi. Dramaattinen musiikki, joka kuitenkaan ei minusta korosta Sanin vahvuuksia. Vauhtipyörähdys-kohta oli ainoa, mikä meni "rytmiin". Kontaktikatkoja. Haukku! (Tekn. 80 / Tait. 70)

Simo puolestaan olikin yllättäen päivän päätähti loistaen läpi oman ohjelmansa, joka tosiaan kasattiin n. viikko sitten ja eipä sitä siinä ajassa kamalasti oltu ehditty treenaamaan. Vielä matkalla kisoihin suunnittelin joitain osioita, kun en ollut niistä aivan varma. Upeilla pisteillä Simppa ylti vielä FS kisaluokan voittoon! :o)
*Simon freestyle-esitys Liedon möllikisoissa
Tuomarikommentit:
Henna Meriharju: Kivat alku ja loppu. Hauska idea ja hyvä kokonaisuus. (Tekn. 86 / Tait. 83)

Paluumatka kotiin meillä olikin melkoista jännitysnäytelmää, kun jo heti Liedosta lähdettäessä syttyi autossa moottorin merkkivalo palamaan eli ilmeisesti jokin toimintahäiriö kyseessä. Rauhallisesti sitten ajeltiin kotimatka, mutta silti taisin onnistua saamaan välähdyksen poliisiautosta, kun epähuomiossa en noteerannut nopeusrajoituksia kunnolla. :( Nyt sitten jännättään tuleeko mukava ylläri postissa lähi viikkoina.

Palkintokaksikko :o)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.