lauantai 31. maaliskuuta 2012

Tahtitassujen avoimet SM-kisat Liedossa: Todella suuri pettymys :(

Eipä ole vielä näin isoa pettymystä tullut kisoissa koettua kuin tällä kertaa. Sanin molemmat esitykset päättyivät nimittäin kehästä karkaamiseen ja toinen esitys merkittiin keskeytetyksi ja toinen hylätyksi. En tiedä mikä meidän fs esityksessä ekan kerran aiheutti karkaamisen (mahdollisesti joku kiinnostava koira tai ihminen kehäportin takana), mutta hyvin se kerta riitti opettamaan Sanille, että kehän ulkopuolella kirmaaminen on tosi hauskaa. Freestyle-ohjelmassa palattiin pari kertaa jatkamaan, mutta aina uudelleen Sani oli lähdössä pois kehästä ja lopuksi päätin tehdä vain yksinkertaisen pujottelun, jotta saataisiin edes joku liike onnistumaan. Sanista huomasi jo ennen kuin edes ehdittiin meidän noita-ohjelma aloittaa, että se oli tosi hermostunut eikä olisi halunnut pysyä sen rekvisiitta-laatikossa vaan vinkui ja haukkui levottomana.

Ennen Sanin htm-ohjelmaa käytiin monta kertaa kehässä harjoittelemassa ja silloin Sani keskittyi melko hyvin, mutta itse kisatilanteessa se heti vaistosi eron ja minun annettua merkin ja musan lähdettyä soimaan sen käytös muuttui selvästi ja melko lyhyen seuraamispätkän jälkeen se porhalti jälleen ulos kehästä pennun riemu silmissä. Tämän jälkeen laitoin Sanin hihnaan ja mentiin takaisin kehään, mutta edelleen Sani oli tosi levoton ja haukkui/vinkui koko ajan eikä oikein saatu mitään aikaiseksi. Lopulta kuitenkin pikku seuruupätkä onnistui ja heti menin kehän ulkopuolelle palkkaamaan Sanin. Kisojen loputtua käytiin vielä harjoittelemassa kehässä, mutta silloin Sani oli jälleen paljon rennommalla mielentilalla, kun vaistosi ettei kyseessä ollut enää kisatilanne.
Nyt täytyy tosiaan miettiä miten me tästä jatketaan ja milloin uskalletaan taas kisoihin. Ainakin pieni tauko on varmasti paikallaan, jotta tämä ongelma saataisiin puitua.

Simon freestyle-esitys meni ihan kohtuullisesti, vaikka meinasi silläkin hylsy olla lähellä, kun poju innostui tekemään pienen juoksupyrähdyksen lähelle kehän porttia. Tyhmänä olin jättänyt meidän namipurkin sinne, vaikka ennen en ole niin tehnyt, joten olisikohan sen luokse ollut poju kirmaamassa. No, onneksi Simo tuli heti takaisin ja selvittiin ohjelma kunnialla läpi. Hieman Simolla jäi peruutus-liike päälle ja sitten kun ei oikein tiennyt mitä piti tehdä niin haukkui kerran protestiksi. Lopussa Simpalla meinasi olla vaikeuksia tuoliin hyppäämisen kanssa kun pojun tassu vahingossa lipesi tuolilta alas ja meinasi poika pudota tuolista. Onneksi ei kuitenkaan käynyt mitään haaveria. :) Simon pisteet riittivät lopulta 9. sijaan, mikä oli sama kuin viime vuonnakin.
*Simon freestyle-esitys Tahtitassujen avoimissa SM-kisoissa

Tuomarikommentit:
JS: Simo pääosin ihanan innolla mukana, harmillinen karkausyritys. 77/72/149p
HP: Hyväntuulinen esitys. Muutama epätarkkuus/epäonnistuminen. 76/74/150p
SH: Kiva idea ja hyvä musiikki! 76/76/152p
Yht. 150,33p --> Sij. 9/15

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.