lauantai 14. huhtikuuta 2012

Lempäälän koiratanssikisat: Wuhuu! Jee! Aivan mahtavaa! :o)

Päällimmäisenä on kyllä niin onnellinen olo päivän kisoista. Vihdoin me teimme sen Simon kanssa! Simon kanssa tosiaan saimme siis KUMA:n freestylen alokasluokasta. Se oikeuttaa meidät nyt siirtymään seuraavaan luokkaan ja lisäksi saimme kisaoikeuden ensi kuun virallisiin SM-kisoihin. Jee!

Yhteensä alokasluokassa kilpaili 7 koirakkoa ja Simon kanssa kilpailimme numerolla 6. Meidän ohjelma meni kyllä niin nappiin ja se oli ehdottomasti Simon paras kisasuoritus ikinä. Yhtään ei tullut haukkuja, ei lattian haistelua, ei omia liikesovelluksia, eikä mitään muita kommelluksia. Itse pystyin myös olla melko rentona kehässä ja muistin kehua Simoa paljon mikä näkyi myös pojun hienona työskentelynä. :) Mahtavat pisteet saatiin 173,33 ja KUMA. Lisäksi ylsimme upeasti vielä alokasluokan voittoon! Siis aivan mahtavaa!
*Simon Freestyle-ohjelma Lempäälässä 14.4.2012
Tuomarikommentit:
Heli Nousiainen (vastaava): Ohjaajalla svengi jaloissa. Iloista meininkiä. (tekn. 82 / tait. 86)
Johanna Saariluoma: Iloinen ohjelma. Koira reippaasti mukana halki ohjelman. (tekn. 83 / tait. 83)
Mari Väänänen: Hyvä ohjelma. Vaativiakin liikkeitä. Ohjaajalle vähän ryhdikkäämpi olemus heti alkuun. :) Asennetta. :) (tekn. 94 / tait. 92)


Sitten oli vuorossa HTM-laji ja alokasluokassa kilpaili yhteensä 2 koirakkoa. Simon kanssa päästiin kehään heti ekana ja ihan kivasti meidän ninja-ohjelma sujui ottaen huomioon vain 2 viikon treenausajan. :) Kaikki positiot ei olleet niin tarkkoja, mutta Simo kuitenkin kulki mukanani läpi ohjelman ja varsinkin fs liikkeet se teki innolla. Ihan kiva mieli jäi meidän HTM kokeilusta, joten eiköhän tätäkin lajia aleta pojun kanssa enemmän harjoitella. Kivat pisteet saatiin 158,67, joten kovin kauas ei kumakaan jäänyt. :) Meidän sijoitus oli alokasluokan 2. ja tiukka skaba oli voittajan kanssa. Tosi kivoja rakentavia kommentteja saatiin tuomareilta, joten nyt onkin selvillä miten tästä lähdetään tätä ohjelmaa kehittämään paremmaksi. :)
*Simon HTM-ohjelma Lempäälässä 14.4.2012
Tuomarikommentit:
Heli Nousiainen (vastaava): Rytminvaihdoksia olisi saanut olla lisää. Positiot ok. (tekn. 79 / tait. 81)
Johanna Saariluoma: Useita positioita, joista kaikki eivät aivan tarkkoja. Tunnelmallinen ohjelmakokonaisuus, jossa kaikkia freestyle-elementtejä ei ehkä olisi tarvittu. (tekn. 80 / tait. 81)
Mari Väänänen: Liikkuminen oli hieman "hissuttelua". Paljon lyhyitä pätkiä eri positioita, voisivat olla selkeämpiä ja reippaampia osioita. 


Ja sitten vielä muutama kuva palkintorohmusta:Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.