torstai 7. kesäkuuta 2012

Möllikisat Nummelassa

Ke-iltana käytiin Nummelassa kisaamassa meidän kouluttajan järjestämissä möllikisoissa. Sanin kanssa osallistuttiin sekä möllitokoon että möllitansseihin (fs ja htm ohjelmilla).

Möllitokossa oli yhteensä 6 koirakkoa ja alokasluokan liikkeistä sai jättää haluamansa 2 liikettä pois. Me jätettiin suosiolla paikallamakuu sekä hyppy väliin, koska ne ovat Sanin epävarmimmat liikkeet. Paikallamakuuta ei olla kauheasti nyt jaksettu harjoitella ja varsinkin koirahäiriön alla se on vielä tosi epävarma. Hyppyä ollaan kerran harjoiteltu, joten tuskinpa se vielä olisi sujunut ollenkaan.

Seuraamisliikkeet sekä liikkeestä jätöt sujui loistavasti. Sani seurasi tiiviisti ja hyvällä kontaktilla. Seisomaan jättämisessä annoin Sanille myös käsimerkin, mutta maahanmeno sujui loistavasti ja oli tosi nopea. :) Luoksetulossa oli Sanille paha häiriö juuri lähdössä, koska läheinen koira sai kamalan haukkukohtauksen Sanille, mutta vaikka Sani katseli sinne päin hetken, tuli se sitten käskystä kuitenkin luokseni. Lähdössä Sani tosin innostui haukkumaan muutaman kerran, kun hieman innostui. :( Mutta pääasia, että tuli hienosti luokse.
Arvostelu oli melko löysää joten kaikista muista liikkeistä saatiin täysi 10, mutta liikkeestä seisominen oli "vain" 9,5. :o) Sijoituttiin tokokisassa hienosti 1. sijalle!

Möllitansseissa oli yhteensä 3 esitystä (Sani fs ja htm esityksillä sekä Siiri fs ohjelmalla). Sanin fs ohjelma oli melkoisen levoton. Haukkua oli paljon ja ekan yrityksen keskeytin ja odotin kunnes Sani rauhoittui. Sitten kokeiltiin uudelleen, vieläkin haukkua tuli, mutta ei enää niin paljon kuin ekalla kerralla, joka oli melkoista räksytystä. Htm ohjelma sujui paljon paremmin ja siinä Sani myös keskittyi hienosti ja työskenteli hiljaa. Htm-ohjelmalla sijoituimme upeasti 1. sijalle ja fs ohjelmalla 3. sijalle. Hyviä harjoituksia saatiin taas neidille. Nyt se pysyi hienosti koko ajan mukana eikä vilkuillutkaan yleisöön ohjelmien aikana. Toki palkkasin sitä tanssiohjelmien aikana ja lopuksi odotti jättiherkku kehän laidalla purkissa. :o)

Täytyy jatkossa tehdä Sanille nyt sellaisia ohjelman aloitus harjoituksia, missä nostan vain käden pystyyn ja Sanin pitää hetken aikaa malttaa odottaa rauhassa, jonka jälkeen on palkka tiedossa. Nyt tuntuu, että se alkuodotus on Sanin mielestä kamalan vaikeaa ja neiti tuntuu hiiltyvän heti jossei aloiteta nopeasti. :(

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.