keskiviikko 11. heinäkuuta 2012

Kesälomalla

Nyt minulla on pari viikkoa kesälomaa. Koirien kanssa tultiin Sysmään äitini luokse ensimmäisen lomaviikon ajaksi. Hieman sateista ollut nyt muutaman päivän ajan, mutta silti on tullut ulkoiltua ihan kivasti. Simon on pitänyt ottaa hieman rauhallisemmin leikkaushaavan takia, mutta kivasti se on jo lähtenyt paranemaan. :) Sani on päässyt parina päivänä hieman pulikoimaan läheiselle lammelle ja saanut juosta vapaana.

Su-iltana oli melkoinen jännitysnäytelmä, kun Sani löysi pihakodasta kyykäärmeen. Hyi! Onneksi ei kuitenkaan sattunut mitään haaveria pikkuiselle, vaikka niin topakasti menikin käärmeelle haukkumaan. Toivotaan, ettei vastaavia tapauksia enää sattuisi. Melkoisesti kyllä ehti säikähtää.

Katsotaan, jos jonain päivänä olisi parempi ilma niin voitaisiin Sanin kanssa kokeilla kuvata meidän uusi fs-ohjelma ja lisäksi se olisi tosi hyvää harjoitusta tulevia kisoja varten. Nyt sain hommattua uudet paristot cd-soittimeeni, joten sekin toimii hyvin ulkona ilman johtoa ja saadaan hyviä harjoituksia myös musiikin kanssa. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.