sunnuntai 5. elokuuta 2012

Janakkalan koiratanssikisat

Lauantaina kävästiin Janakkalan virallisissa koiratanssikisoissa Sanin kanssa. Melko vähän oli tällä kertaa osallistujia, koska peruutusten jälkeen koirakoita osallistui vain 15 (7fs ja 8htm). Sanin kanssa oltiin jo etukäteen suunniteltu tekevämme harjoitusesitys htm alokasluokassa. Päätin ottaa Sanille myös hihnan mukaan ja treeniliiviin olin varannut neidin lemppari pallonaru lelun.

Hyvä harjoitus saatiin, koska itse jännitin meidän vuoroa, vaikka tiesinkin sen olevan vain harjoittelua. Aloitettiin ohjelma alusta ja jonkin aikaa kun Sani oli seurannut mallikkaasti, kaivoin lelun esiin ja leikittiin vähän aikaa. Tuon jälkeen Sanilla pikkaisen kävi nenä maassa jonkin aikaa, mutta hyvin sain sen taas mukaani seuraamisiin. Hieman piti yhdessä kohtaa vielä tuijotella yleisöä, mutta loppu sujui taas tosi kivasti. Sitten taputusten saattelemana suunnattiin kehän ulkopuolelle missä Sani sai vielä maistuvan Ceasar-aterian jättipalkaksi. :) Kisakirjaan meille kirjattiin merkintä "keskeytys", koska teimme harjoitusohjelman.

Tosi hyvä mieli jäi kyllä päivän kisoista ja varmasti oli huippu treeni Sanille. Nyt Sani oli ihan eri koira kuin viime kisoissa, joissa se vain vinkui/haukkui levottomana eikä tanssit kiinnostaneet ollenkaan. Pitää jatkossa tehdä vielä lisää tällaisia harjoituksia ennen kuin uskalletaan taas oikeasti kisaamaan. Mikään kiirehän meillä ei sen kisaamisen kanssa muutenkaan ole, koska Sani on nyt vasta reilut 1,5 vuotta. Mieluummin hankitaan ensin mukavaa kokemusta kisatilanteista lisää, jotta siitä on sitten varmempi jatkaa eteenpäin. :)
*Sanin htm harjoitus Janakkalassa 4.8.2012Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.