torstai 30. elokuuta 2012

Rlk tapaaminen viikonloppuna

Tulevana viikonloppuna osallistumme Simon ja Sanin kanssa Kaskisissa järjestettävään ruotsinlapinkoira-tapaamiseen. Tapaamista varten olemme porukalla vuokranneet sieltä Knåpnäsin huvila-mökin, jossa kaikki perustarpeet ja yläkerrassa paljon nukkumatilaa useissa huoneissa. Kerran aiemminkin olemme järjestäneet siellä vastaavan tapaamisen ja paikka oli todella viihtyisä. Aiheena tässä tapaamisessa meillä on erilaiset jälkimuodot (metsä-, pelto-, ihmis- ja verijälki). Lisäksi yhtenä päivänä käymme myös BH-kokeen asioita lävitse ja Simon kanssa olemme luvanneet esittää jonkin (tai ehkä jopa molemmat) meidän koiratanssiohjelmat siellä harjoitteluna tulevia kisoja varten.

Kivasti on porukkaa ja koiria osallistumassa tapaamiseen: Leila (4rlk), Merja (2rlk), Kaisa (2rlk), Meri (useamman kanssa), Anna-Mari (useamman kanssa), Anita (1rlk).

Tapaamisen ohjelmaa:
Osa porukasta saapuu jo perjantai-iltana, osa lauantaiaamuna.
La aloitetaan klo 9. kahvia ja koiramaista puhetta. Teoriaosuus.
BH-harkat ja kokeen läpi käymistä.
klo 11 maastoon Norrnäsiin (n. 15 km:n päässä mökiltä), käytössä myös peltoa, syödään eväslounas.
Tehdään jokaiselle henkilöjäljet sekä pellolle, huomioiden koirakon taso. Tämän jälkeen metsään tehdään hlö- ja verijäljet. Maastossa vierähtää varmasti useampi tunti.
Illalla n. klo 18 takaisin mökille, päivän purku, syönti ja sauna.
Su aamulla mökin siivous. klo 10 aikaan maastoon: verijäljet, hlöjäljet.
Tapaamisen päätös klo 15.


Sani on nyt parina viime päivänä hieman huolettanut minua, kun sille tuli paha ripuli. Nyt se on sitten saanut Attapektin-kivennäisvalmistetta sekä maitohappobakteereja sisältävää valmistetta. Lisäksi olen syöttänyt sille riisiä ja hapantuotteita, jotta neidin maha siitä toipuisi. Toivotaan, että typy olisi jo huomenna paremmassa kunnossa ja uloste olisi kiinteämpää. Simo on ollut ihan kunnossa, joten en tiedä onko Sani syönyt ulkona jotain outoa tai saanut sitten jonkun mahapöpön jostain. Onneksi Sani on kuitenkin ollut tosi reippaana eikä muuten vaikuttanut kipeeltä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.