tiistai 14. elokuuta 2012

Simon kanssa tanssimassa

Tänään käytiin Simpan kanssa Helsingissä tekemässä ihan vapaamuotoiset koiratanssitreenit meidän uuden treenikaverin kanssa. Viime viikolla kävästiin myös Sanin kanssa samassa paikassa. Kiva oli pitkästä aikaa taas Simpankin kanssa treenata ulkona ja tosi hyvää harjoitusta meidän tulevia kisoja varten, mitkä myöskin ulkona.

Aluksi harjoiteltiin eri seuraamispositioita pojun kanssa ja sen jälkeen tehtiin myös erilaisia temppuharjoituksia. Kokeiltiin "ylös"-temppua (missä Simo menee ns. orava-asentoon) myös kaukotemppuna ja pari onnistumista jo saatiinkin missä Simo ensin peruutti kauemmas ja siellä teki tuon "ylös"-tempun. :)

Sitten harjoiteltiin meidän uusi htm-ohjelma kokonaisuudessaan läpi musiikin tahtiin. Välissä en palkannut Simoa ollenkaan vaan tehtiin koko ohjelma putkeen ja lopussa odotti sitten superpalkka purkista. :) Ihan ok saatiin ohjelma tehtyä, tosin siinä vaiheessa Simo oli jo pikkaisen väsyneempi ja sitä piti hieman tsempata läpi ohjelman, kun meinasi hieman alkaa jätättämään. Hyvin kuitenkin poju keskittyi vieraassa paikassa eikä yhtään häiriintynyt mistään ulkoisista tekijöistä. Kiitos Sunelle kivoista treenikuvista! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.