sunnuntai 16. syyskuuta 2012

Koiratanssin koulutusohjaajakurssi: 2. päivä: käytännön harjoittelua

Tänään oli siis vielä toinen päivä koiratanssin koulutusohjaajakurssia Hämeenlinnassa. Hieman eri paikassa kokoonnuttiin treenikentälle, jonne ilmaantui myös soveltuvia treenikoirakkoja meitä varten paikalle. Jokaisen koulutettavan tuli vetää edellisenä päivänä annetusta aiheesta n. 40-45 minuutin treenikerta pienelle ryhmälle (2-4 koirakkoa). Itselläni oli aiheena Koiran motivointi ja kontakti. Mielestäni treeni sujui ihan ok. Pari asiaa unohdin sanoa mitä olin suunnitellut, mutta kaikki pääjutut tuli kyllä mainittua. Ja ihan rennolla asenteella pystyin lähestymään koirakoita, vaikka esiintyminen pikkaisen jännittikin. Hienosti kuitenkin selvisin haasteesta ja kiva mieli jäi päivän koulutuksesta. Hyödyllisiä kommenttejakin tuli saatua paljon jatkoa ajatellen, jotta onnistuisin jatkossa pitämään vieläkin onnistuneempia koulutuksia. :)

Kun kaikki koulutettavat olivat pitäneet omat treeninsä, tehtiin loppuun vielä koreografian suunnittelua parille koirakolle. Molemmilla koirakoilla oli ohjelmaa jonkin verran suunniteltu ja musat valittuna sekä esineitä teemaan liittyen. Heidän esityksen jälkeen annettiin aina kommentteja mitä ohjelmassa oli jo hyvää ja mitä siihen voisi kenties kehittää tai lisätä ja miten musiikki sopi kyseiselle koirakolle. Tosi kivoja ohjelmia vaikutti molemmat olevan ja innolla odotan niiden näkemistä ihan valmiissa muodossa kisoissa. :)

Ja loppuun voisi vielä mainita, että nyt olen siis suorittanut hyväksytystä koiratanssin koulutusohjaajakurssin ja enää tarvitsee vain odottaa, että tulisi vielä joku todistus/kouluttajakortti postissa pätevöitymisen osoittamiseksi. :o)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.