lauantai 12. tammikuuta 2013

Tampereen koiratanssikisat

Ihan mukava oli käydä pitkästä aikaa kisaamassa Sanin kanssa. Paljon oli koiria Tampereelle ilmoitettu, olisikohan ollut 28 koirakkoa kisaamassa. :) Ensin oli vuorossa freestyle ja Sanin kanssa kisasimme numerolla 6 alokasluokassa. Mielestäni Sanin ohjelma meni muuten ihan kivasti, mutta haukkua oli aika paljon. En kuitenkaan lähtenyt nyt puuttumaan siihen, koska Sanin kanssa meillä on muutenkin tosi paljon ollut ongelmia kisaamisessa, joten pääasia että neiti pysyi hyvin mukana ja suoritti liikkeitä. Ohjelman alussa Sani myös hieman ihmetteli vieressä olevaa kaiutinta, musiikin lähdettyä soimaan. Mutta ihan kiva kokemus saatiin neidille ja tästä on hyvä lähteä ohjelmaa kehittämään. Tuloksena saatiin 151,33p ja alokasluokan 8/14 sija.
*Sanin freestyle-ohjelma Tampereella 13.01.2013

Tuomarikommentit ja pisteet:
Mari Väänänen (vastaava): Alun hämmästelyn jälkeen ohjelma lähti hyvin käyntiin. Kivoja ja onnistuneita liikkeitä. Koreografia jäi hieman paikoilleen, käytä kehää rohkeasti. Haukkuminen hieman häiritsi kokonaisuutta. (Tekn. 87 / Tait. 76, Yht. 163p)
Laura Jalli: Hyvä kontakti, vauhdikas koira. Paljon vauhdikasta "pyörimistä". Valitettavasti koira innostui haukkumaan turhan reilusti. (Tekn. 72 / Tait. 69, Yht. 141p)
Mirja Ovitz: (Tekn. 80 / Tait. 70, Yht. 150p)
Yht. 151,33p


Palkintojenjaon jälkeen siirryttiin htm lajiin. Sanin htm ohjelmassa oli melkoisia kontaktikatkoja, kun typy alkoi selvästi olla jo väsynyt eikä jaksanut keskittyä seuraamisiin kunnolla vaan mieluummin haisteli lattiaa pitkät pätkät. Välillä tuli lyhyitä pätkiä ihan nättiä seuraamista, mutta kokonaisuus oli kyllä aika heikko. Tuloksena 141p ja alokasluokan 5/5 sija.

Tuomarikommentit ja pisteet:
Mari Väänänen (vastaava): Useita positioita eri suuntiin. Hyviä ja vähemmän onnistuneita. Ikävä, että tuli useampi kontaktikatkos, joissa ohjaaja joutui koiraan tarttumalla (koskemalla) hakemaan koiraa mukaan. Varmuutta koiralle ja teillä on hyvä ohjelma. (Tekn. 75 / Tait. 69, Yht. 144p)
Laura Jalli: Osa positioista laadultaan hyviä. Valitettavasti koira haisteli useasti ja ohjaaja joutui käsin ohjaamalla auttamaan koiran mukaan. Hyvä kehänkäyttö. (Tekn. 78 / Tait. 66, Yht. 144p)
Mirja Ovitz: (Tekn. 70 / Tait. 65, Yht. 135p)
Yht. 141p


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.