maanantai 7. tammikuuta 2013

Uusissa ympyröissä

Viikonloppuna muutettiin koirien kanssa Juvalle asumaan. Ihan kiva rivarikaksio saatiin, joka on hieman entistä asuntoamme tilavampi. Mukavan rauhalliselta asuinalueelta saatiin kämppä, josta on n. 2 kilometriä Juvan keskustaan. Suurin osa kamoista saatiin jo tuotua viikonloppuna tänne, mutta osa pitää tuoda vielä myöhemmin. Itse aloitin tänään myös uudessa työpaikassa, joten paljon ollut muutoksia samaan aikaan. Eiköhän sitä pikku hiljaa kotiuduta tänne uusiin ympyröihin. Itselläni on myöhemmin vielä pari viikon koulutusjaksoa Tikkurilassa, Vantaalla, joten silloin ollaan sitten vielä pari viikkoa siellä.

Laitoin jo viestiä Juvan Kennelkerholle, jos heillä alkaisi jotain tokokoulutuksia keväämmällä niin niihin voitaisiin yrittää osallistua. :)

Ensi viikonloppuna meillä on taas koiratanssikisat, tällä kertaa Tampereella. Mennään yhdeksi yöksi ennen sitä Sysmään äitini luokse, josta on sitten lyhyempi matka la-aamuna ajaa kisapaikalle. Molemmat koirat lähtee tällä kertaa kisoihin. Sanin kanssa olisi tarkoitus harjoitella freestylen alokasluokassa ja Simon kanssa osallistumme freestylen avoimeen luokkaan meidän saame-ohjelmalla. :) Tosi paljon on koiria ilmoitettu kisaan, joten jännityksellä jo odottelen kisoja. Harjoittelu on nyt kyllä jäänyt ihan liian vähiin muuttohässäköiden takia, mutta toivotaan, että koirat ovat kuulolla siellä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.