keskiviikko 27. helmikuuta 2013

Treenailua + uusia rekvisiittoja

Eilen käytiin Simon ja Sanin kanssa treenaamassa kylällä. Meille tuli treenikaveriksi myös työkaverini tolleripojan kanssa. :) Simon kanssa harjoiteltiin ensin erilaisia koiratanssiliikkeitä, pääasiassa fs juttuja, mutta myös hieman seuraamisia. Varsinkin poispäin peruutus ja kaukana kieriminen sujuivat kivasti. Lisäksi harjoiteltiin poispäin peruutusta ja sieltä takaisin peruutusta. Hyvin toimi. :) Käsien muodostamasta aukosta hyppäämistä harjoiteltiin namipurkin kanssa, mutta siitä pitäisi alkaa pääsemään jo eroon.

Sanin kanssa tehtiin ihan lyhyitä temppuharjoituksia, koska neiti on ollut juoksun takia hieman kärsimättömällä päällä enkä sitä uskaltanut tietysti edes irtikään päästää. Uutena temppuna harjoiteltiin jalat-temppua, missä Sani seisoo minun jalkojen välissä ja laittaa tassut minun kenkien/jalkojen päälle. Hyvin tyttö jo hoksasi idean ja pystyttiin jo kävelemään eteenpäin ja tassut pysyi hienosti kenkien päällä. :)

Netistä olin tilannut Simon uutta fs ohjelmaa varten hieman rekvisiittaa. Tarkoitus olisi tehdä seuraavana meille agentti-teema, jota varten tilasin mustan hatun sekä hopeisen revolveri-aseen. :) Itselläni on myös ohjelmaan soveltuva musta takki sekä lisäksi käytämme ohjelmassa erästä salkkua. Nyt vaan ahkeraa harjoittelua ja jospa ehtisimme saada uuden ohjelman valmiiksi huhtikuussa olevia virallisia SM-kisoja varten. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.