torstai 14. helmikuuta 2013

Voihan juoksu!

Tänään huomasin, että Sani oli päättänyt aloittaa juoksunsa. Aika tarkalleen oli taas juoksujen väli 5 kk kuten ollut jo pari viime väliäkin. Nyt sitten peruuntuu neidin osallistuminen Salon koiratanssikisoihin. :( Simon kanssa osallistuminen on vielä harkinnassa, että jaksanko ajaa yhden esityksen takia niin pitkän matkan. Toisaalta näkisihän siellä taas hyvin muiden esityksiä, koska kisa tullut aivan täyteen (30 koirakkoa).

Sanin kanssa tähdätään seuraavan kerran kisoihin sitten toukokuussa (11.5.) Tampereelle, jonne olen jo ilmoittanut sekä Sanin että Simon freestyle lajiin. :) Huhtikuussa (21.4.) on tiedossa myös viralliset koiratanssin SM-kisat Janakkalassa, jonne olisi tarkoitus osallistua Simon kanssa. Ainakin freestyleen mennään, mutta htm on vielä harkinnassa. Molempiin lajeihin pojalla on jo osallistumisoikeus, koska avoimen tulos vaaditaan nykyään. Kesäkuulla järjestetään myös Oulussa ekan kerran koiratanssikisat, mutta meille se on liian kaukana, joten jätämme suosiolla ne kisat väliin.

Hieman heikosti tullut kyllä viime aikoina koirien kanssa treenattua. Lähinnä kotona ollaan tehty enimmäkseen htm treeniä. Enemmän pitäisi lähteä vaan uloskin treenaamaan vieraille kentille, mutta ehkä sitä innostuu taas paremmin keväämmällä, kun ilmat alkaa lämmetä. Ja sitten meillä olisi tarkoitus alkaa käymään myös Juvan Kennelkerhon järjestämissä koulutuksissa. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.