torstai 9. toukokuuta 2013

Rally-tokon möllikisat Mikkelissä

Tänään osallistuttiin Simon kanssa Mikkelin rally-tokon möllikisoihin. Sateinen päivä oli, mutta onneksi se ei meidän menoa haitannut. Simolle olin varannut häkin mukaan, joten siellä poju kiltisti odotteli meidän vuoroa. Rataan tutustuminen tehtiin ennen kisaa tuomarin kanssa ja siinä selvisi hyvin miten rata tuli suorittaa. Kylteistä puuttui kokonaan telineet sekä numerot, mutta kun muutaman kerran harjoittelin radan itse niin hyvin sen muisti itse suorituksen aikana. :) Simo toimi radalla tosi mallikkaasti. Yhdellä kyltillä (nro 3) Simo meni vahingossa kerran maahan ja sitten vasta istui, joten siitä lähti pisteitä. Pujottelussa pojulle tuli myös aivastuskohtaus, jolloin se eksyi hieman kauemmas seuraamaan mikä alensi pisteitä. Kokonaispisteet meillä oli kuitenkin upeasti 92p/100p millä irtosi kisan 2. sija. Jee! Yhteensä kisassa oli 12 koirakkoa mukana. Lisäksi tuomari valitsi lopuksi Simon vielä omaksi suosikikseen, mistä saatiin toinen palkintopussukka mukaan. :o)
*Simo rally-tokon möllikisoissa 09.05.2013

Simon kanssa osallistuttiin rally-tokon jälkeen vielä temppukisaan. Siinä oli yhteensä 6 koirakkoa mukana näyttämässä eri temppuja koiriensa kanssa. Monella koiralla oli hienoja temppuja ja Simon kanssa näytimme 9 tempun sarjan ja se meni hyvin. Mukava yllätys oli, kun meille irtosi vielä voitto temppukisasta. Tosi onnistunut päivä! :)