maanantai 11. marraskuuta 2013

Rally-tokon SM-kisat

Viime lauantaina 09.11.2013 kisattiin koirien kanssa Lempäälässä rally-tokon SM-kisoissa. Osallistuimme lappalaiskoirista koostettuun Rally-Lappalaiset joukkueeseen. Joukkueeseemme kuului lopulta 4 koirakkoa, koska yksi alo koirakko peruikin tulonsa mikä oli harmi juttu.

Ensimmäisenä joukkueestamme olivat vuorossa Minna ja Maisa avoimessa luokassa. Heille hienosti 76p/100p ja hyväksytty tulos. Hienoa! :) Itse en ehtinyt heidän suoritustaan näkemään, koska minulla oli juuri Sanin rataantutustuminen menossa.

Sanin kanssa kisattiin sitten seuraavana toisessa kehässä alokasluokassa. Olin ihan tyytyväinen Sanin suoritukseen. Hieman se välillä ihmetteli ympäristöä ja haisteli kylttejä kehässä, mutta itse liikkeet onnistuivat kivasti. Pari liikettä piti uusia, mutta muuten hienoa menoa. Jee! Hienot pisteet saatiin myös 92p/100p ja lisäksi RTK1. :o)
*Sani rally-tokon SM-kisoissa Lempäälässä 09.11.2013

Alokasluokan ratapiirros

Sitten olikin muutaman tunnin odottelu ennen voittajaluokan alkua. Kävimme joukkuelaisten kanssa syömässä läheisessä pizzeriassa. Nam nam, ja taas jaksoi. :)

Meidän joukkueen molemmat voittajakoirakot olivat samassa ryhmässä ja ensin oli Simon vuoro. Olin ihan tyytyväinen Simon suoritukseen kokonaisuudessaan. Pari liikettä jouduttiin uusimaan, houkutus oli vaikea, hieman haukkumista, yksi hassu puolenvaihto Simolta ja harmillisesti käytösruudussa poju nousi hetkeksi seisomaan. Muuten hienoa menoa ja paljon oli onnistuneita liikkeitä. Harmillisesti pisteitä jäi kuitenkin vain 65p/100p, joten hylätty rata saatiin.
*Simo rally-tokon SM-kisoissa Lempäälässä 09.11.2013

Voittajaluokan ratapiirros

Melkoinen jännitys meillä olikin voittajaluokan jälkeen, koska Helillä ja Severillä meni myös aika saman tasoisesti kuin meillä. Kovasti toivoimme, että edes toinen koirakko saisi hyväksytyn tuloksen, jotta joukkueemmekin saisi tuloksen. Onneksi Heli ja Severi ylsivät juuri ja juuri hyväksyttyyn tulokseen pisteillä 71p/100p. Jes!

Joukkueemme kokonaistulos siis oli:
alo Merja ja Sani 92p + avo Minna ja Maisa 76p + voi Heli ja Severi 71p = 239p/300p

Lopullinen sijoitus joukkuekisassa oli 14/31 eli ihan hienosti. :) Vain 14 joukkuetta sai hyväksytyn tuloksen eli siihen nähden voidaan olla tyytyväisiä. Pienestä se meilläkin oli kiinni, mutta onneksi kävi näin. :) Suuri kiitos vielä joukkuelaisille mukavasta ja onnistuneesta päivästä. :)
Kaikki kisat tulokset löytyvät rally-tokofoorumilta.

Paljon kuvia kisoista:
(Kuvat: Heli Leskinen)
Sani

Sani
Sanin kanssa odotetaan lähtölupaa radalle.Spiraali oikealle


Ohjaaja tarkastaa vielä mikä kyltti oli kyseessä. ;)

Istu, maahan, kierrä koiran ympäri.270 astetta vasemmalle, hieno peruutus Sanilta


1 askel, 2 askelta, 3 askelta peruuttaen


Spiraali vasemmalle


Täyskäännös oikealle

270 astetta vasemmalle

Simon kanssa menossa radalle.

Odotellaan lähtölupaa Simon kanssa


Houkutuksesta löytyi kiinnostava jänis.

Lisäksi houkutuksen pallo sisälsi jotain herkkuja.

Spiraali vasemmalle, oikealla seuratenIstu, askel oikealle, kutsu koira sivulle

Liikkeestä seiso, kierrä koira

Istu, käännös vasemmalle, istu

Käytösruutu, istuminen 2 minuuttia ohjaajan edessä


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.