perjantai 6. joulukuuta 2013

Tampereen rally-tokokisat

Tänään käytiin Simon kanssa Itsenäisyyspäivä-rally-tokokisoissa Tampereella. Voittajaluokassa kilpaili yhteensä 11 koirakkoa ja luokan tuomaroi Suvi Ruuhonen. Rata oli mielestäni tosi kivan oloinen, varsinkin kun meille vaikein liike "houkutus" puuttui sieltä. ;) Käytösruudussa tosin oli istuminen ohjaajan sivulla 2 min, jota ei olla ihan kamalasti harjoiteltu. Rataantutustumisessa rata vaikutti ihan selkeältä ja hyvin ehdittiin pojun kanssa valmistautua, kun oltiin 4. koirakko luokassa.

Kehään mentäessä aloin heti alussa jostain syystä jännittää tosi paljon. Heti ekassa spiraalissa oli tosi lähellä, ettei lähdetty suorittamaan sitä väärään suuntaan, mutta onneksi kyltin kohdalla huomasinkin, että kyseessä oli spiraali VASEMMALLE eikä oikealle. :D Simokaan ei alussa seurannut niin hyvin, koska varmaan vaistosi minun epävarmuuden. Liikkeet kuitenkin sujui hienosti eteenpäin. 6. kyltti meidän piti kuitenkin uusia kaksi kertaa, mutta onneksi saatiin lopulta onnistumaan. Sen jälkeen Simo haisteli paria kylttiä, mutta muuten liikkeet sujui hienosti. Ihan lopussa menin jotenkin itse aivan sekaisin laskuista juosten spiraalissa enkä enää muistanut montako tötteröä oltiin jo kierretty. Vahingossa sitten kierrettiin tötteröitä 3, 1 ja 1, ja tämän vuoksi tuli väärin suoritetusta tehtävästä -10p. :(

Mutta Simo työskenteli tänään tosi hienosti ja kyllä olen tosi tyytyväinen koiraan. Ohjaaja oli välillä aivan paniikissa ja sekaisin, mutta koira toimi hyvin siitä huolimatta. Jee! Myös käytösruutu onneksi onnistui, vaikka sitä jännitinkin. Hyvin poju istui 2 minuuttia paikallaan. Pisteitä saatiin 82p/100p mikä riitti hienosti hyväksyttyyn rataan. :o) Paljon tuli hyviä pisteitä luokassa, joten palkinnoille ei päästy, mutta hienosti täyttyi päivän tavoitteet. Hyvä Simo!
*Simo Tampereen rally-tokokisoissa 06.12.2013

Simo käytösruudussa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.