torstai 20. maaliskuuta 2014

Tanssi/rally-toko treenailua

Tällä viikolla käytiin useampana iltana koirien kanssa treenaamassa.

Tiistaina 18.3. Simon tanssitreenit
Treenattiin Simon uutta geisha-teemaista htm ohjelmaa. Rajasin meille sopivan kehän, joten saatiin harjoiteltua myös kehän käyttöä. Musat sain kuunneltua puhelimesta. :) Hieman oli pojulla alussa liikaa virtaa, joten seuraamisten tarkkuus vähän kärsi. Otettiin ohjelma useamman kerran läpi ja aluksi annoin Simolle välipalkkoja. Lopuksi tehtiin vielä koko ohjelma ilman palkkaa ja lopussa odotti jättipalkka. Simolla ainakin tuntui olevan superkivaa. :)

Keskiviikkona 19.3. Sanin rally-toko/tanssitreenit
Keskiviikkona meillä on aina rally-tokon ratatreenit ja otin sinne Sanin mukaan. Harjoiteltiin sitä, että palkat oli kentän laidalla ja tehtiin aina pikku pätkä rataa ja juostiin palkalle. Nyt Sani oli todella hermona radalla ja ääntelyä oli PALJON. :( Päätinkin jättää radan teon kokonaan kesken kun vaan saatiin pikku pätkä hiljaista työskentelyä. Hyvin huomasi, että Sanin hermoilu meinasi tarttua minuunkin ja eihän siitä sitten enää mitään tullut.
Pienen hengähdystauon jälkeen tehtiin vielä rally-treenien jälkeen koiratanssin palkattomuustreenejä. Ne menivät onneksi paremmin, vaikka sielläkin piti Sani viedä useaan otteeseen rauhoittumaan kun alkoi äännellä.

Torstaina 20.3. Sanin tanssitreenit
Tänään käytiin sitten vielä tekemässä tanssiharjoituksia Sanin kanssa. Aluksi treenattiin ihan namien kanssa, jotta neiti sai purkaa enimmän innon pois. Sitten tehtiin htm harjoituksia niin, että palkat odotti kentän laidalla. Aluksi ihan lyhyitä pätkiä ja pikku hiljaa yritettiin aina pidentää seuruupätkien pituutta. Välillä tuli taas haukkua ja vinguntaa ja sitten mentiin aina rauhoittumaan ja aloitettiin alusta. Puhelimesta soitin meille musiikkia. Kyllä tässä vielä tosi pitkä ja haastava tie on tämän ääntely/hermoiluongelman kanssa. Lopuksi kokeilin ihan huvikseen ottaa treeniliivin (missä meillä on palkat) kentälle mukaan ja heti huomasi että Sani teki ihan eri tavalla ja ääntely väheni saman tien. Kyllä se vaan on älykäs ja heti tajuaa milloin ne namit on mukana ja milloin ei. Kävin kylläkin palkkaamassa sen kentän laidalle, mutta sillä ei tuntunut olevan väliä kunhan namit oli mukana. Tämän kanssa on vielä töitä.

1 kommentti:

  1. Mitä jos sulla on treeniliivi päällä, muttet pidä taskuissa ollenkaan palkkaa, vaan palkka tulee aina jostain muualta? Sitten treeniliivi todennäköisesti pian menettää merkityksensä. ;)

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.