torstai 31. heinäkuuta 2014

Rally-tokotreenit

Tänään käytiin koirien kanssa kentällä hieman rally-tokoilemassa. Päätin tehdä koirille mestariluokan radan, koska halusin Simolle kunnon harjoituksen. Kokeiltiinpa sitten myös Sanin kanssa kyseistä rataa. :)

Ratapiirros, josta jätettiin 2 vikaa kylttiä pois ja putken tilalla oli sarjahyppy.

Simon kanssa tehtiin aluksi rata kerran läpi niin, että harjoiteltiin kylttejä ja palkkasin sitä useammin. Sarjahyppy oli ensin Simolle haasteellinen. Se hyppäsi kyllä yhden kerran hyvin, mutta toinen hyppy olikin jo vaikeampi. Puolenvaihto edessä sujui mielestäni hyvin. Houkutus oli jälleen vaikea ja kerran piti yhtä namipurkkia pojun käydä haistelemassa. :/ Muuten siellä ei isompia vaikeuksia liikkeissä ollut. :) Toisella kierroksella vähensin jo palkkausta ja sitten tehtiin vielä kolmas kerta, jolloin oli enää pari välipalkkaa. Tähän rataan en ollut vielä tyytyväinen, joten Sanin treenaamisen jälkeen tehtiin vielä viimeinen neljäs rata ja silloin meni kyllä tosi nappiin. Jes!

Sanin kanssa tehtiin myös eka kierros tiheästi palkaten ja liikkeisiin tutustuen. Puolenvaihto edessä oli sille tottakai vaikea, koska ei oltu sitä vielä koskaan aiemmin harjoiteltu. Houkutus sujui neitokaiselta upeasti, samoin sarjahyppy (kiitos agilitytreenien). :) Valkovuokko oli haastava liike Sanille, koska siinä se tarjosi useampaa pyörähdystä tai alkoi peruuttamaan tms. Parin toiston jälkeen saatiin kyllä jo sujumaan. Oikealla seuraamista ollaan Sanin kanssa vielä aika vähän harjoiteltu, joten siihen nähden sujui upeasti. Eri käännökset meni kyllä hienosti, ainut mikä oli vaikeampi niin oikealla seuraten täyskäännös oikeaan, mutta sekin saatiin kyllä lopulta onnistumaan. Toisella ratakierroksella Sanilta sujui eri liikkeet jo selvästi paremmin, mutta kolmannella kierroksella ei enää pahemmin virheitä ollut ja olin tosi tyytyväinen neitokaisen suoritukseen. Jee! Sanin kanssa meillä meni vika rata ehkä jopa paremmin kuin Simon kanssa, vaikka neitokainen kisaa tosiaan vasta alokkaassa. ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.