keskiviikko 6. elokuuta 2014

MM-kisojen HTM kisapäivä

Tänään käytiin HTM lajin MM-kisat Helsingin Messukeskuksessa. Itse en ollut meinannut saada edellisenä yönä oikein nukuttua, koska Simon kanssa starttasimme kisapäivän esiintyen ns. nollakoirakkona (white dog). Tiesin jo esiintymiskehään mentäessä, että koitos olisi haastava, koska edellisenä treenipäivänä Simo oli jo haistellut kehää tosi paljon. Lisäksi kisakehässä musiikki oli melkoisen kovalla, minkä tiesin myös häiritsevän Simon keskittymistä. Ohjelman alkuosassa kävi harmillinen sattuma, kun Simo päätti alkaa hankaamaan naamaansa maahan. No siitä kun päästiin eteenpäin niin poju teki välillä ihan hyvääkin seuraamista. Monta kontaktikatkosta siellä kylläkin oli kun välillä piti hieman haistella ja välillä vähän ihmetellä ympärille. Muutenkin Simo kävi hieman hitaalla ja oli joissakin positioissa jäljessä. Mutta onneksi se nyt kuitenkin jotain pätkiä teki ihan hyvin, joten saatiin edes jotain onnistumaan ja oli ainakin aivan valtavan hienoa kokemusta meille molemmille. :)
*Simon HTM ohjelma koiratanssin MM-kisoissa Helsingissä

Simon kanssa esiintymässä nollakoirakkona


Oman vuoron jälkeen oli ihana huokaista helpotuksesta: "Nyt se on ohi!" Sen jälkeen pääsikin sitten rauhassa ihastelemaan muiden suorituksia. Suomalaisista ensimmäisenä tuli vuoroon Susanna ja Brego. Heidän kaunis ja tasapainoinen ohjelma sai tuomareilta pisteitä 23,36. Kovin kauaan ei tarvinnutkaan odotella, kun vuoroon tulivat Sini ja Sonic. Heidän mukaantempaava ritariohjelmansa sai hienosti pisteitä 23,63. Muita suomalaissuorituksia jouduttiin odottelemaan ruokatauon verran, mutta kyllähän se oli mukava käydä välillä syömässäkin, kun aamupalaa ei oikein ollut voinut syödä kaiken sen jännityksen takia. Tauon jälkeen Hanna ja Iita esiintyivät seuraavina suomalaisina ja heidän vauhdikas tanssiesityksensä sai pisteitä 20,70. Viimeisenä suomalaisena esiintyivät Katja ja Nevada ja heidän Maija Poppas-ohjelmansa sai pisteitä 21,37.

Harmillisesti yhtään suomalaista ei tällä kertaa päässyt loppufinaaliin, johon 10 parasta koirakkoa pääsivät. Simon kanssa osallistuimme vielä finaalin jälkeen palkintojenjakotilaisuuteen, jossa mekin saatiin pieni osallistumispalkinto kotiinviemisiksi. Suomalaisten HTM joukkuesijoitus oli lopulta 5. mikä oli hieman pettymys kaikille, koska viime vuonna Suomen joukkue voitti kuitenkin kultaa. Kuitenkin kaikilla tuntui olleen ihan mukava päivä, joten huomenna sitten uusi päivä freestylejoukkueen osalta.

Tarkempia tulostietoja löytyy täältä.

Edustusasuissa


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.