torstai 11. syyskuuta 2014

Vaihteleva treeniviikko: BH-treeniä, rally-tokoa ja koiratanssia

Nyt onkin taas jäänyt päivittämättä meidän treenikuulumisia, mutta laitetaanpas edes tältä viikolta.

Ti-iltana osallistuttiin Simon kanssa BH-treeneihin. Tosi hyvään saumaan saatiin paikallinen Kennelkerho järjestämään BH-koulutusta, kun ollaan parin viikon päästä menossa kokeeseen. Harjoiteltiin treenien aluksi ilman koiria BH-kaavio läpi. Sitten tehtiin Simon kanssa henkilöryhmä-harjoitus. Lisäksi treenasin istumis-liikettä. Sekä maahanmenoa ja luoksetuloa. Tein myös harjoituksia, missä en kutsunut Simoa luokse, jotta sillä se odottaminen vahvistuisi. Paikallamakuuta harjoiteltiin häiriön kanssa. Välimatkaa meillä oli se n. 30 askelta ja olin selin koiraan. Nyt meillä oli n. 5 minuutin paikallaolo pisin, mutta häiriönä oli treenaavia koiria jotka leikkivät myös leluilla. Hyvin Simo tuntui kaikenlaiset häiriöt kestävän. :)

Ke-iltana käytiin puolestaan Sanin kanssa rally-tokon ratatreeneissä. Meillä oli alokasluokan rata, joten mitään kovin pahoja liikkeitä siellä ei ollut ja hienosti Sani liikkeistä selviytyikin. Nyt oli vain viretila hieman pielessä, kun kovasti oli möykkäämistä Sanilla ja tuntui olevan aika paineessa. :/ Kuitenkin kun kentällä oli ehditty jo tovi tehdä niin sitten alkoi sujua paremmin. Viime viikon treenit meni mielestäni silti paremmin kuin tällä kertaa.

To-iltana (siis tänään) käytiin vielä molempien koirien kanssa tekemässä koiratanssin kenraalitreenit ennen lauantain tuplakisoja. Simon kanssa harjoiteltiin ensin hieman htm positioita ja sitten tehtiin sen geisha-teemainen ohjelma kerran läpi musan kanssa. Annoin sille muutaman välipalkan ja loppupalkaksi odotti herkkupurkki. Olin kyllä tosi tyytyväinen Simon työskentelyyn. Hyvin huomasi, että pienen tanssitauon jälkeen poru oli tosi hyvällä innolla mukana. :) Freestylea ei nyt tehty ollenkaan. Kaippa tulee vaan luotettua siihen, että Simo kisoissa vielä muistaisi meidän vanhan ohjelman. ;)
Sanin kanssa treenattiin puolestaan hieman enemmän. Ensin harjoiteltiin meidän freestyleohjelmassa olevia yksittäisi liikkeitä läpi. Sitten tehtiin musiikin kanssa koko meidän uusi ninja-aiheinen ohjelma. Sani teki kyllä tosi hyvällä mielialalla ja vinkumista tai haukkumista ei ollut ollenkaan. Jee! Tosi hyvin kyllä on auttanut se, kun jätän aina kentän laidalle sille herkkupurkin odottamaan niin se tekee ihan eri motivaatiolla, kun tietää mikä sitä siellä odottaa. :) Hankalimpia liikkeitä sille tuntui olevan erilaiset hyppytemput, kun aina ei ihan ponnistus osunut kohdalleen. Näitä vaikeimpia liikkeitä hiottiinkin sitten pienen tauon jälkeen lisää. Kaukojutut onnistui nyt tosi kivasti. :) Ihan lopuksi tehtiin vielä meidän htm ohjelma kerran musan kanssa läpi. Tosi upeesti Sani jaksoi vielä tsempata sen kokonaan ja olin kyllä super tyytyväinen sen suoritukseen. Seuraamiset oli tarkkoja ja Sani keskittyi hienosti. Annoin sille pari välipalkkaa ja lopuksi sitten juostiin taas herkkupurkille. Kokonaisuudessaan molempien koirien kanssa oli kyllä tosi onnistuneet treenit. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.