tiistai 12. toukokuuta 2015

Ylöjärven koiratanssikisat 9.5.

Viime lauantaina kisattiin Sanin kanssa Ylöjärvellä koiratanssikisoissa. Osallistuimme sekä HTM että Freestyle lajiin avoimeen luokkaan. HTM puolelle meillä oli uusi ohjelma minkä esittämistä hieman jännitin että muistanko vielä kaikki kuviot. Valitettavasti tällä kertaa Sani ei oikein tuntunut olevan tanssituulella ja molemmat ohjelmat olivat melko hajanaiset. HTM meni paremmin, alku oli hyvä ja loppu onnistui, mutta puolen välin paikkeilla oli pidempiä kontaktikatkoja kun Sani alkoi haistelemaan lattiaa. :( Olimme HTM avoimen luokan ainut koirakko, joten luokkavoitto saatiin kotiin vaikkei pistesaalis 152,33 päätä huimannutkaan. Tuomarit tuntuivat tykkäävän meidän uudesta ohjelmasta, joten toivottavasti pääsemme tulevaisuudessa esittämään sen uudelleen paremmalla menestyksellä.

Freestylessa meillä oli vanha tuttu ohjelma, mutta siinä Sanilla oli valitettavasti kontakti entistäkin pahemmin hukassa. Koko ohjelman aikana saatiin vain yksittäisiä temppuja onnistumaan ja sitten hajut veivät neitokaisen mennessään. Loppua kohden onnistui pidempi pätkä, mutta aivan lopussa Sani hoksasi vielä jonkun hajun ja musiikki ehti jo loppua. Päätin että jäätiin kehään vielä hetkeksi jotta sain pari vikaa temppua onnistumaan ennen kuin tultiin kehästä pois, jottei Sani päässyt oma-aloitteisesti sieltä pois kun homma ei napannut. Itseä jäi hieman harmittamaan, kun en tajunnut keskeyttää ohjelmaa. Nyt saatiin sitten huonoimmat pisteet ikinä (130) mutta tästä on sitten suunta vain ylöspäin. Herkkupurkki jäi tällä kertaa Sanilta saamatta, mutta toivotaan että yhteispeli alkaisi taas toimia paremmin ja päästään jossain vaiheessa uudelleen yrittämään.

Nyt meille on varmaan tulossa pidempi kisatauko, kun odottelen milloin Sani aloittaisi juoksun ja sitten olisi tarkoitus lähteä Vöyrille treffaamaan sen Sande-sulhasta. Jännät ajat ovat siis käsillä. ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.