sunnuntai 5. kesäkuuta 2016

Epen pentukurssi: Agilitytreeniä

Perjantaina (03.06.) oli Epen pentukurssilla agilitykerta. Harjoiteltiin useampia agijuttuja ja vähän muutakin. Epestä monet jutut oli tosi kivoja ja rohkeasti poju kyllä suoritti kaikki esteet ja oli tosi innolla mukana tekemässä. Aluksi treenattiin Epen kanssa sivulle tuloa ja paikallaan istumista niin, että ohjaaja siirtyi koiran eteen ja sitten vielä hieman kauemmaksi. Agissakin on tärkeää, että koira osaa odottaa paikallaan lähdössä.

Hyvä kontakti pojulla.

Hieno mies.

Epen istuessa paikallaan siirryin sen eteen.

Ja sitten vielä pari askelta lisää välimatkaa.

Sitten treenattiin renkaan läpi juoksemista. Apuohjaaja piti Epeä hihnassa renkaan toisella puolella ja minä houkuttelin Epen renkaan läpi. Tosi hienosti sujui, Epe oli oikein reipas.

Ensin Epe sai hieman tutkia rengasta.

Ja sitten houkuttelin namin avulla pojun renkaan läpi.

Hienosti sujui. :)

Taitava jätkä.

Sen jälkeen harjoiteltiin putkea. Aluksi putki oli ihan suorana ja apuohjaaja piti taas Epeä putken toisella suulla ja minä houkuttelin sen toiselta puolelta läpi. Ekan kerran jälkeen Epe hoksasi homman tosi hyvin ja seuraavilla kerroilla juoksi melkeimpä suoraan putkeen. :) Lopuksi tehtiin vielä pieni mutka putkeen. Siinä poju mietti hetken verran, mutta sitten hoksasi hienosti taas homman ja meni reippaana putken läpi.

Hyvin sujui. :)Jee, kivaa oli!

Sitten oli vuorossa hyppyesteiden läpi juoksemista (ilman rimoja). Ohjaus ja palkkaus tehtiin vuorotellen molemmilta puolilta. Tehtiin myös muutamat takaa kierrot molemmilta puolilta. Kaikki sujui kyllä tosi upeasti pojun kanssa ja Epe oli tosi motivoitunut hommaan.


Pennulla riitti hyvin vauhtia. :)


Takaakierrotkin onnistuivat hyvin. :)

Lopuksi treenattiin vielä pussia Epen kanssa. Myös se oli pojusta tosi hauska juttu ja kovalla draivilla jätkä veti aina pussin läpi. Millään ei olisi poju halunnut lähteä esteeltä pois, kun oma vuoro oli ohi.

Rohkeasti Epe suoritti pussia.

Jee, hienosti meni.

Tää oli selkeesti kiva juttu Epen mielestä. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.