maanantai 10. lokakuuta 2016

Sani BIS3 Tornion erkkarissa

Sunnuntaina lappalaistapahtumaa jatkettiin erkkarilla ja mukaan oli ilmoittautunut 7 ruotsinlapinkoiraa, joista 6 oli paikalla. Rodun tuomaroi Kurt Nilsson Ruotsista. Kehän alkua saatiin odotella pidempi tovi joten siinä käytin myös Epen leikkimässä Kiki-siskon kanssa, joka oli paikalla Kaisan ja Eetun sekä Nemin kanssa. Sisaruksilla tuntui olevan oikein hauskaa yhdessä.

Wii, siistiä!

Pennuilla alkaa olla jo aika selvä kokoero.

Ihana sisko, slurps.


Sovittiin, että minä esitin Kikin pentuluokassa ja hienostihan se sujui. Tuloksena tytölle upeasti KP ja ROP-pentu. :) Oikein hieno arvostelu tuli myös pikku tytölle.

Kiki sai tosi kivan arvostelun. :)

Pieni kaunotar <3
Kiki on kyllä todella tasapainoisen näköinen. :)

Sani kisasi narttujen valioluokassa missä oli myös toinen koira Sanin lisäksi. Sani esiintyi kyllä todella upeasti ja erityisesti seisominen sujui mallikkaasti. Hienosti saatiin laatuarvosana ERI ja Sani voitti vielä kilpailuluokankin. :) PN-kehässä tuli vielä jätti ylläri, kun Sani oli lopulta paras narttu ja sitä myöten myös ROP, kun yhtään urosta ei ollut paikalla. Ohhoh, näinpä sitä tuli sitten vielä menolippu BIS kehään eikä päästykään vielä kotimatkalle.

Narttujen valioluokka

Kaunis Saniainen


Sani esiintyi kyllä oikein hienosti.
Sani ROP


BIS-kehiä saatiinkin taas tovi odotella. Ensin oli vuorossa parhaan pennun valinta ja Kiki osallistui siihen skabaan. Tuula Pratt suoritti BIS pennun valinnan. Pikku Kiki esiintyi todella hienosti ja valikoitui lopulta näyttelyn kauneimmaksi pennuksi. Tämä oli kyllä todella upeaa ja kasvattajana sain olla todella ylpeä. :) Kiitos vielä Kaisalle ja Eetulle ja Onnea kovasti!

BIS pennun valinta meneillään.

Vauhtinallen Aika Pakkaus "Kiki" BIS-pentu

Viimeisenä oli sitten vuorossa näyttelyn kauneimman koiran valinta ja siihen kisaan pääsimme Sanin kanssa osallistumaan. Meidän rotutuomari Kurt Nilsson tuomaroi myös BIS-kehän. Kovatasoisessa porukassa kisasimme ja tällä kertaa tuloksena oli upeasti Sanille BIS3 sijoitus. Sani esiintyi myös loppukehässä hienosti, joten tosi tyytyväinen olin. Kyllä oli mahtava päätös jo entuudestaan hienolle viikonlopulle. :) Kotiintuomisiksi saatiin monta säkkiä ruokaa ja iso kasa sipsipusseja ym kivaa. :)

BIS kehän kaikki koirakot

Sani BIS3

Kaunis Sannikki <3

Kotimatkalle päästiin siinä neljän kieppeillä ja perillä kotona oltiin vasta kymmenen jälkeen illalla. Rankka reissu oli, mutta kyllä kannatti. Paljon tuli kivoja muistoja ja hyvää menestystä. Mukava oli nähdä myös monia rlk-tuttuja koirineen. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.