lauantai 17. kesäkuuta 2017

Koiratanssin möllikisat Akaalla

Tänään kisattiin molempien koirien kanssa möllitansseissa Akaalla. Nämä olivat samalla Epen ihan ekat tanssikisat ja sen kanssa osallistuimme freestylen alokasluokkaan. Sani puolestaan kisasi sekä htm lajissa että freestylessa voittajaluokassa. Tuomarina kisoissa toimi Salla Haavisto. Sanin htm ohjelma meni oikein kivasti. Tein meidän vuorolla niin että palkkasin Sanin kesken ohjelman kerran kehän ulkopuolelle ja sitten mentiin jatkamaan. Ajoitin palkkauksen hyvän seuraamisen jälkeen, kun alkupuolella Sanilla oli pari lyhyttä haistelua niin kun se niistä tsemppasi hyvin eteenpäin ja seurasi jonkun aikaa hyvin niin sai välipalkan. Sitten tehtiinkin ohjelma loppuun ja palkkauksen jälkeen oli Sanilla vire melko alhaalla, mutta kun siitä sain taas Sanin mukaan niin loppu meni hyvin. :) Tuomari kehui meidän ohjelmaa ja minun liikkumista sekä Sanin positiot olivat onnistuneet ja Sani valittiin päivän parhaaksi htm koiraksi. :)

Epen kanssa päätin, että palkkaan sitä vaikeiden liikkeiden jälkeen kehässä ja näin sitten tehtiinkin. Epe lähti kyllä tosi motivoituneesti kehään ja hyvin saatiin ohjelma aloitettua. Ohjelma meni kyllä loppuun asti aivan super hienosti. Olin niin iloinen ja tyytyväinen Epen suoritukseen. Se keskittyi tosi hyvin tekemiseen koko ohjelman ajan ja yhtään ei ihmetellyt yleisöä tai haistellut kehässä. Liikkeet onnistui hyvin, vain yksi pujottelu jäi tekemättä ja toinen jalkojen välistä pakitus ei heti onnistunut (mikä on Epen uusin temppu). Lopussa Epe tuli käsi-tempusta hieman liian aikaisin alas, mutta nuo oli kyllä niin minimaalisia juttuja, ettei voi pennulta enää parempaa suoritusta kyllä toivoa. Hauska miten Epe tuntuu niin kuin tekisi välillä hieman hitaasti, mutta se on pojun tyyli kun ei ole niin nopea jos esimerkiksi Saniin vertaa. Kuitenkin poju teki tosi hienosti koko ajan hommia kehässä. Kiva mieli jäi Epen suorituksesta. :) Myös tuomari kehui meidän ohjelmaa ja että oli hyvin rakennettu nuorelle koiralle. Kehän käyttöä voisin vielä miettiä, ettei pyörittäisi niin pienellä alueella. Epe valittiin lopulta päivän toiseksi parhaaksi freestylekoiraksi. :)
*Epen freestyleohjelma Akaan möllikisoissa 17.06.2017

Sanin kanssa treenattiin vielä freestylessa meidän uutta ohjelmaa ja täytyy kyllä sanoa, että se ei mennyt ensinkään hyvin. Sania ei oikein tuntunut ollenkaan kiinnostavan ja hyvin nopsaan jo alussa tuli haistelua ja kieltäytymisiä ja Sani oli tosi alhaisessa vireessä. Joitain pätkiä Sani teki väliin hyvin, mutta sitten taas tehtiin vähän puolivaloilla ja monta juttua jäi tekemättä. Itsekin unohdin yhdessä kohtaa ohjelman ja sitten sovellettiin jotain. Olin ottanut Sanille vielä palkat kehään mukaan, mutta sekään ei tuntunut nyt auttavan. Nyt ei vaan oikein ollut Sanin päivä. Itselle tuli myös Sanin uudesta Kaunotar-teemaisesta freestyleohjelmasta sellainen tunne, että tämä ei taida olla paras mahdollinen ohjelma Sanille, joten saa nähdä tullaanko meitä enää tällä ohjelmalla kisoissa näkemään. Jotenkin en edes itsekään tunnu tästä ohjelmasta niin tykkäävän ja hyvin sen näkee siitäkin kun en vieläkään muista edes koko ohjelmaa kunnolla. Ehkä me kehitellään siis jotain muuta freestyleen Sanille.

Epe oli tämän päivän valopilkku kisoissa <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.