maanantai 1. tammikuuta 2018

Suunnitelmia ja tavoitteita vuodelle 2018

Taas voisi vuoden alussa miettiä jotain tavoitteita tälle alkavalle vuodelle. Liian tosissaan me ei mitään tavoitella vaan tärkeintä on pitää hauskaa yhdessä.

HTM
Sani: Yritämme saada lisää Sertejä ja aikaisintaan lokakuussa olisi valioituminen mahdollista. Myös SM-kisoihin sekä rotumestaruuskisoihin pyritään osallistumaan.
Epe: Treenataan palkattomuutta ja kestoa. Aikaisintaan kesällä voisi miettiä taas kisaamista avo/voi-luokassa. Jos hyvin menee niin SM-kisatkin voisi kiinnostaa. Lisäksi rotumestaruuskisoihin pyritään osallistumaan.

Freestyle
Sani: Nyt kun Sanista on saatu jo Freestyle-valio, niin voitaisiin ottaa tavoitteeksi ihan vain pitää hauskaa kehässä. Myös SM-kisoihin ja rotumestaruuskisoihin pyritään osallistumaan. 
Epe: Tavoitteeksi voitaisiin laittaa nousu voittajaluokkaan eli saada KUMA avoimesta luokasta. Rotumestaruuskisoihin pyritään osallistumaan. Jos super hyvin menisi, niin myös SM-kisat kiinnostaisi, mutta niihin ehditään kyllä myöhemminkin. Pääasia, että motivaatio säilyy ja kyettäisiin tekemään jo hieman vaikeampia ohjelmia.

Rally-toko
Sani: Tavoitteena saada RTK4. Myös SM-kisat kiinnostaisi ja rotumestaruuskisoihin pyritään osallistumaan. Tietysti myös valioituminen olisi hienoa, mutta ei oteta siitä liikaa paineita. Kisoissa käydään, kun niitä on sopivan matkan päässä.
Epe: Tavoitteena osallistua ainakin rotumestaruuskisoihin ja myös RTK1 voitaisiin yrittää saada. Epen kanssa pitää treenata erityisesti houkutusta ja erilaisia häiriöitä.

Toko
Sani: Koska viime vuonna ei kisattu lainkaan tokossa, niin voitaisiin sen vuoden tavoite yrittää täyttää tänä vuonna eli saada TK1. Vielä puuttuisi kaksi 1. tulosta. Myös avo-luokan liikkeitä voitaisiin ottaa harjoitteluun.
Epe: Epen kanssa treenataan satunnaisesti alokasluokan liikkeitä. Mitään kisatavoitteita minulla ei vielä ole sen kanssa.

Näyttelyt
Sani: Kiinnostaisi käydä Sanin kanssa esim. keväterkkarissa ja kesällä olisi myös Juvan näyttely missä voitaisiin pyörähtää, jos neitokainen on hyvässä turkissa.

Nosework
Sani: Kiinnostaisi suorittaa Sanin kanssa hajutesti uudelleen, jotta saataisiin kisakirja ja osallistumisoikeus myös kokeisiin.
Epe: Myös Epen kanssa voitaisiin käydä hajutestissä.

Agility
Epe: Epen kanssa jatketaan aksatreeneissä ja loppukesästä voisi harkita jotain epiksiä.

Verijälki
Sani: Kesällä voitaisiin käydä tekemässä satunnaisesti joitakin verijälkiä. Kisatavoitteita ei sen ihmeemmin ole.
Epe: Epelle kanssa olisi kiva tehdä jokunen jälki kesällä ihan vain vaihtelun ja aktivoinnin merkeissä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.