maanantai 19. helmikuuta 2018

Kisareissu Norjaan suunnitteilla

Ollaan koiratanssikaverini kanssa suunniteltu kisareissua Norjaan huhtikuun alussa. Kisat olisi 07.04. Drammenissa, mikä on melko lähellä Ruotsin rajaa. Minun olisi tarkoitus osallistua Sanin kanssa sekä htm että fs III luokkaan, mikä vastaa Suomen voittajaluokkaa. Vielä on auki lähtisikö myös Epe reissuun mukaan vai saanko sille hoitopaikan. Helpompi olisi kuitenkin matkustaa vain yhden koiran kanssa ja Epen kanssa en välttämättä haluaisi nyt hetkeen edes kilpailla koiratanssissa.

Laivamatkat meille on jo varattu eli to 05.04. lähtisimme Turusta iltalaivalla mikä olisi pe aamuna Tukholmassa. Pe ajelemme Ruotsin läpi ja yövymme lähellä kisapaikkaa. La on itse kisat ja niiden jälkeen ajellaan vielä takaisin Tukholmaan yöpymään (voi mennä aika myöhään). Su matkaamme takaisin aamulaivalla ja illemmalla olisimme Turussa ja sieltä sitten vielä ajomatka takaisin kotiin. Autoilua tiedossa paljon joka päivälle, mutta varmasti on taas antoisa reissu tiedossa kaikin puolin.

Ainakin Sanille täytyy passi hommata ja ekinokokkoosi madotukset käydä eläinlääkärissä kaksi kertaa hoitamassa. Minun on tarkoitus käyttää Sani myös rokotuksilla lähiaikoina, joten toinen madotuskerta hoituu näppärästi siinä samalla. Kovasti kyllä jo jännittää tuleva matka, mutta hienoa, että tämä nyt näyttäisi toteutuvan. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.