sunnuntai 14. lokakuuta 2018

Tanssitreenejä

Nyt ollaan kolmena viime viikonloppuna käyty Mikkelissä treenaamassa tanssijuttuja hallissa. Epelle ollaan hiottu sen tulevia SM-kisaohjelmia paremmiksi. Tarkoitus on tehdä molemmista ohjelmista hieman pidemmät kuin mitä Oulun kisoissa esitettiin. Jokunen uusi temppu meillä tulee fs ohjelmaan, joten niitä pitänyt treenata tutummiksi. HTM ohjelmaan olisin halunnut yhden position lisää, mutta se on vielä niin vaiheessa joten parempi mennä niillä tutummilla toistaiseksi. Hyviä treenejä ollaan kyllä saatu ja itse olen yrittänyt panostaa myös siihen, että palkkaisin Epeä enemmän lelulla, koska se on sille selkeästi ykkösjuttu.

Sanin kanssa ollaan treenailtu joitakin uusia fs temppuja, mm. eteenlähetystä ja kaukana pyörähdystä. Meillä on uusi fs ohjelmakin tekeillä ja siihen ollaan treenattu minun liikkumista ja käsieleitä ja myös sitä, että Sani tuttuisi minun erilaiseen ohjaamiseen ja liikkeisiin. Myös HTM positioita ja vaihtoja on varmisteltu mitä meillä tulee uuteen ohjelmaan. Sanilla on viime treeneissä ollut todella hyvä motivaatio ja vire on välillä noussut yllättävänkin ylös. Ihanaa että vähempi treenaus ja kisatauko on tehnyt sille hyvää. :) Perjantaina käytiin viimeksi Mikkelissä treenaamassa ja halusin kokeilla Sanille täysin improvisaatiolla tehtävän ohjelman. Musiikki oli minulle tuttu, mutta muuten improttiin koko ohjelma läpi. Oli kyllä super hauskaa! :) Itse jouduin kuuntelemaan musiikkia ja eläytymään siihen ja Sanille se oli hyvä kuunteluharjoitus, kun ei tiennyt yhtään mitä oli tulossa. Siitä jäi kyllä tosi kiva mieli itselle.
*Sanin improtanssi 12.10.2018

Kajan kanssa ollaan treenattu kovasti uusia temppuja. Johan sillä varmasti olisi alokasluokkaan vaadittava määrä temppuja kasassa. ;) Pentu on kyllä hurjan oppivainen ja hoksaa nopeasti eri jutut. Kova se on myös tarjoamaan kaikkea omaa eli kuuntelutreeniä pitää tehdä tosi paljon. Nyt Kajalla on ollut vaihe, että lelut ei ole hallilla kelvanneet sille niin hyvin (voisikohan liittyä hampaiden vaihtumiseen?). Olen enemmän palkannut sitä sitten nameilla mitkä tuntuu kyllä hyvin kelpaavan. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.