torstai 6. joulukuuta 2018

Janakkalan kt kisat 02.12.2018

Sanin kanssa kisattiin viime sunnuntaina (02.12.) Janakkalan koiratanssikisoissa. Nämä oli meidän ekat kisat pidemmän kisatauon jälkeen. Oltiin tehty molempiin lajeihin uudet ohjelmat, joten jännitti päästä niitä testaamaan. Kisakehä oli mukavan iso, mutta hieman jännitti miten Sani pysyy taas kehässä kun kehästä oli monta aukkoa aidassa mistä pääsi ulos. Molempien lajien voittajaluokissa kisasi vain kaksi koirakkoa. Ensin oli freestylelajin vuoro ja Sani vaikutti aika kuumalta jo ennen kehään menoa, joten ennakoin, että haukkumista saattaisi olla luvassa. Näinhän siinä sitten kävikin. Ihan alku meni hyvin, mutta sitten tuli paljon kieltäytymisiä ja ääntelyä sekä joku haistelupätkäkin. Välillä saatiin jotain aina onnistumaankin ja loppu meni ihan ok, mutta kokonaisuuteen en kyllä ollut kovin tyytyväinen. Tuomarit kuitenkin tykkäsi meidän ohjelman koreografiasta ja ihan kivat pisteet 155,33 saatiin millä irtosi luokan 2. sija.

HTM lajin esitystä saatiin odotella jonkun aikaa ja siinä Sani oli tällä kertaa hieman alavireinen. Ohjelman alku meni todella hyvin ja samoin loppu, mutta keskivaiheilla koira oli aika perässä vedettävää mallia ja joku haistelupätkä siellä oli myös. Jostain syystä Sani ei kummassakaan ohjelmassa suostunut tekemään meidän lopun hali-temppua, vaikka yleensä se on ollut sen suosikki, kun tietää, että ohjelma siihen loppuu. HTM ohjelmasta saatiin yllättävän kivat pisteet 158,33 millä sijoituimme luokassa 2. sijalle. Ei jäänyt sertikään kovin kauas. Tekniset pisteet jäi hieman alle ja taiteelliset olisi jopa riittäneet. No tästä on hyvä jatkaa ja jospa se vielä joku kerta natsaisi kohdalleen.
Koostin meidän molemmista ohjelmista alla olevan videon missä on parhaat palat molemmista ohjelmista, koska kokonaan en niitä halunnut julkaista.
*Pätkiä Sanin freestyle ja htm esityksistä Janakkalassa 02.12.2018

Ihana Sani palkintojen kanssa. <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.