lauantai 5. tammikuuta 2019

Tanssitreeniä

Eilen käytiin koirien kanssa Varkaudessa Varps Areenalla taas treenaamassa koko porukan kanssa. Olin varannut meille halliaikaa 2 tuntia niin hyvin kerkesin kaikkien kanssa tekemään. Ekan tunnin ajan viereisellä kentällä oli porukkaa treenaamassa aksaa, joten hyvää häiriötreeniä tuli samalla. Kaja ei juurikaan välittänyt viereisen kentän kovista äänistä, enemmän sillä keskittymistä meinasi häiritä hallin pohjan hajut. Kokonaisuudessaan pentu kuitenkin keskittyi hienosti ja sain siitä myös hieman videoita kuvattua, kun tehtiin pieni improvisaatiotanssi sen kanssa. :)
*Kajan tanssitreeni 04.01.2019

Epelle puolestaan viereisen aksatreenin äänet oli välillä vähän liian paha häiriö ja pitkiä tuijotteluita meinasi välillä tulla. :( Saatiin onneksi kuitenkin jotain onnistumaankin ekalla kierroksella, mutta toinen treenikierros meni Epeltä paljon paremmin, kun silloin oltiin yksin hallissa treenaamassa. Epe teki kyllä tosi hienosti kaukoliikkeenä sivuaskeleet ja muitakin kaukojuttuja. Vielä se sivuaskelissa meinaa hieman valua eteenpäin, mutta peruuttaa kyllä kiltisti takaisin käskystä ja lähtee jatkamaan siitä sivuaskelia.

Sanille tehtiin etäpalkka- ja palkattomuustreenejä sekä "kehäänmenoja". Sani oli supermotivoitunut ja teki kyllä tosi hienosti. Yhdessä aloituksessa tuli ekassa positiossa aika paljon ulvomista, mutta se kuitenkin kykeni siitä jatkamaan, vaikka protestoikin ensin. Treenattiin meidän vanhempaa htm ohjelmaa, koska ajattelin, että se esitetään ainakin seuraavissa Lahden kisoissa parin viikon päästä. Sen ohjelman Sani on ainakin useamman kerran kyennyt hyvin tekemään, mutta tämä uudempi ei ole vielä kertaakaan kunnolla onnistunut. Onneksi päästään vielä ennen kisoja myös tekemään ainakin parit hallitreenit Sanille, jotta saadaan tehtyä lisää näitä ohjelmatreenejä sille. Nyt jäi kyllä tosi hyvä mieli erityisesti Sanin treeniosuudesta. Näitä lisää! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.