lauantai 19. lokakuuta 2019

Buhundien Open Show Nurmijärvellä 29.09.2019

Syyskuun lopulla osallistuimme Kajan kanssa buhundien Open Showhun mikä pidettiin Nurmijärvellä hevosmaneesissa. Tuomarina näyttelyssä toimi Nina Janger. Kaja oli ainut nuortenluokan narttu, mutta yhteensä narttuja oli näyttelyssä peräti 20. Kaja esiintyi kehässä hyvin ja oli iloinen oma itsensä. Tuomari arvosteli todella perusteellisesti ja nyt oli eka kerta, kun Kaja myös mitattiin kehässä. Nippa nappa taisi korkeus riittää rotumääritelmän rajoihin. ;) Tuomari tykkäsi Kajasta kovasti ja palkitsi sen kunniapalkinnolla millä saatiin menolippu paras narttu -kehään. Jatkokehässä oli paljon koiria, mutta tuomari valitsi Kajan vielä kuuden parhaan nartun joukkoon. Ihan ei neljän joukkoon enää tytteli sijoittunut, mutta tuomari kehui Kajaa kovasti ja tykkäsi sen tyypistä. Päästiin vielä osallistumaan Iloisin esiintyjä -kilpailuun, mutta siinä ei voitto irronnut, vaikka Kaja esiintyikin varsin iloisesti jälleen. :)

Kajan arvostelu:
1,5v, koon alarajoilla. Oikeat mittasuhteet. Kaunisilmeinen hyvin narttumainen pää. Kuono-osa voisi olla hieman täyteläisempi. Hyvä otsapenger. Hyväasentoiset korvat. Erinomainen eturinta. Hyvä ylälinja. Pyöreähkö rintakehä. Raajaluusto voisi olla hieman voimakkaampi. Oikein kiinnittynyt ja kiertynyt häntä. Hyvin kulmautunut takaosa. Hieman pysty olkavarsi. Rintakehä saa syventyä antaakseen tukea eturaajoille. Liikkuu hyvin takaa, veivaten edestä. Hyvälaatuinen karvapeite. Ei tänään täydessä turkissa. Iloinen esiintyjä. JUN1, KP

Näyttelypäivän aikana oli mukavaa tutustua myös uusiin buhund-ihmisiin ja heidän koiriinsa. Kiva päivä oli ja kannatti ajaa kauempaakin mukaan. :)

Kuva: Asta Rekilä-Suni

Kuva: Asta Rekilä-Suni

Kuva: Asta Rekilä-Suni

Palkintotyttö <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.