sunnuntai 16. helmikuuta 2020

Janakkalan kt kisat 02.02.

Helmikuun ekana viikonloppuna käytiin nallekarhujen kanssa Janakkalan tanssikisoissa. Sanin kanssa osallistuimme htm lajiin ja Epen kanssa fs lajiin. Kisat oli samalla edustusjoukkueen karsintakisa, joten voiluokan koiria oli reilusti mukana. :)

Sanin kanssa ei taaskaan ylletty kovin huippusuoritukseen, mutta selvää parannusta oli kuitenkin verrattuna viime vuoden kisoihin. Joissain kohdissa Sani oli tosi vaisu, mutta välillä taas seurasi erittäin hyvinkin. Pariin positioon tulosta piti taas neuvotella kehässä, mutta nyt en antanut periksi ja kyllähän se Sani lopulta suostui kaikkiin positioihin tulemaan. Tuo on kyllä ollut jännä ilmiö viime kisoissa, koska treeneissä Sani tekee kaikki positiot yhtä innokkaasti ja myös mekon kanssa on nyt paljon treenattu. Saatiin kuitenkin meidän suoritus vietyä läpi ja pisteitä saatiin 18,53p/30p (vuoden alussahan koiratanssin pisteytystä muutettiin).

Sanin tuomarikommentit ja pisteet:
Hannele Parviainen: Kieltäytymisiä. Suoritustarkkuus ontui aika ajoin. Käsiavut pois.
Esiintyminen 4,0; Sisältö 4,3; Taiteellinen vaikutelma 4,9; Koiran huomioon ottaminen 2,8; Yht. 16,0
Johanna Saariluoma: Ohjelmaan sisällytetty monipuolisesti suuntia. Koira olisi voinut olla rennompi ja innokkaampi, mikä olisi voinut edesauttaa laajempaa kehänkäyttöä. Ajoittain nähtiin hienoja ja mietittyjä ohjaajan liikkeitä. Tämän ohjelman näkisin todella mielelläni kokonaisuudessaan!
Esiintyminen 5,3; Sisältö 6,0; Taiteellinen vaikutelma 6,0; Koiran huomioon ottaminen 2,3; Yht. 19,6
Outi Tastula: Hieman häkellystä koiralla ja kieltoja. Muuten ihan harmoninen kokonaisuus.
Esiintyminen 5,7; Sisältö 5,9; Taiteellinen vaikutelma 6,0; Koiran huomioon ottaminen 2,4; Yht. 20.0


Epen kanssa meillä oli uusi fs ohjelma ekaa kertaa kokeilussa ja samoin myös Janakkalan kisahalli oli pojulle ihan uusi paikka. Epe kuitenkin selviytyi ohjelmastaan hyvin. Siellä oli jotain ihmettelyitä ja kaikki ei vielä ihan käsikirjoituksen mukaan sujunut, mutta olin kyllä pojuun tyytyväinen. Uusin eteenlähetys-liike onnistui hienosti, joten ihan jo siitä olin niin fiiliksissä. :) Epen kanssa saimme pisteitä 19,93p/30p ja yksi tuomari olisi antanut meille jopa sertin! :) Tästä on hyvä jatkaa ohjelman kehittämistä.
*Epen freestyle ohjelma Janakkalassa 02.02.2020

Epen tuomarikommentit ja pisteet:
Hannele Parviainen: Aika ajoin oli käsiapuja. Muutama kieltäytyminen ja epäonnistuminen. Lisää vaativuutta VOI-luokkaan. 
Esiintyminen 5,3; Sisältö 5,1; Taiteellinen vaikutelma 5,0; Koiran huomioon ottaminen 2,6; Yht. 18,0
Johanna Saariluoma: Ohjelmassa mukavasti eri tyyppisiä liikkeitä. Koiralla harmillisen paljon kieltoja ja seisoskeluakin. Ohjaaja tuki koiraa kauniisti vaikeassa tilanteessa.
Esiintyminen 5,6; Sisältö 6,0; Taiteellinen vaikutelma 5,8; Koiran huomioon ottaminen 2,5; Yht. 19,9
Outi Tastula: Onnistunut ohjelma. Pari pientä kesken jäänyttä liikettä, mutta muuten ehjä kokonaisuus.
Esiintyminen 6,5; Sisältö 6,3; Taiteellinen vaikutelma 6,3; Koiran huomioon ottaminen 2,8; Yht. 21,9


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.