perjantai 1. toukokuuta 2020

Koiratanssin möllikisat Lahdessa 08.03.

Maaliskuun alussa käytiin koirien kanssa Lahden möllitansseissa ja myös Kaja pääsi ensi kertaa esiintymään. Kaja osallistui mölliluokkaan missä ohjelma sai olla hieman lyhyempi kuin normi alokasluokassa. Hirmuisesti jännitti miten neitokainen malttaisi keskittyä vieraassa hallissa ja yleisön katsoessa. Kaja kyllä teki positiivisen yllätyksen. Kehässä se pysyi hienosti eikä edes puhetta, että olisi lähtenyt sieltä mihinkään. Jokunen haistelupätkä siellä oli, mutta muuten Kaja teki kyllä tosi kivan suorituksen mihin olin erittäin tyytyväinen. :) Sijoituttiin mölliluokassa jopa 2. sijalle, vaikka siinä oli monta osallistujaa.
*Kajan freestyleohjelma Lahden möllitansseissa 08.03.2020

Epen kanssa kisattiin kisaavien luokassa ja poju teki ihan ok suorituksen. Jonkun verran tuli haukkumista, kun poju otti yleisöstä häiriötä. Joitain kieltoja myös oli, mutta monta vaikeaa liikettä myös onnistui. Epen kanssa sijoituimme kisaavien luokassa 6. sijalle.
*Epen freestyleohjelma Lahden möllitansseissa 08.03.2020

Sani osallistui myös kisaavien luokkaan ja mamma yllätti kyllä tosi positiivisesti. Meidän ohjelma sujui mielettömän hyvin ja Sani oli tosi motivoitunut koko ohjelman. Toki sai palkata, mikä varmasti auttoi, mutta olin kyllä niin iloinen, kun Sani pitkästä aikaa oli tosi rento ja motivoitunut kehässä. Jättiyllätys oli päivän päätteeksi, kun Sani valittiin kisaavien luokan voittajaksi. Hieno Sani! :)
*Sanin htm ohjelma Lahden möllitansseissa 08.03.2020

Hieno Kaja. <3

Päivän paras: Sani <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.