lauantai 31. heinäkuuta 2021

Koiratanssin möllikisat Lahdessa

Olipas tänään kiva päivä koiratanssin möllikisoissa. :) Kaja pääsi korkkaamaan ekan kerran htm lajissa ja ihan kiva suoritus saatiin. Vielä vuosi sitten en olisi uskonut, että Kaja tulee joskus tekemään htm ohjelman eli siihen nähden tämä oli mahtisuoritus. Yksi positio ei tänään onnistunut, mutta kaksi muuta sujui hyvin ja vain pari pientä haistelua oli ohjelmassa. Kivat pisteet 21,25 saatiin. Htm alokasluokassa sijoituimme 2. sijalle (kahdesta koirakosta). 

Seuraavana oli vuorossa Kajan fs alosuoritus ja se ei kyllä olisi paljon paremmin voinut mennä. Mahtifiilis oli olla kehässä, kun pikkutyyppi teki niin hyvin! :) Huikeat pisteetkin saatiin 26,15p millä irtosi jopa luokkavoitto (seitsemästä koirakosta). Hyvä Kaja! Kai se täytyy alkaa harkita jo ihan virallisiin kisoihin osallistumista Kajan. ;)

*Kajan fs alo ohjelma Lahden möllikisoissa 31.07.2021

Päivän päätteeksi kisattiin vielä Epen kanssa fs voiluokassa. Meillä oli uusi ohjelma harjoittelussa. Joitain pätkiä Epe teki ihan ok, mutta koko ohjelman ajan siltä oli kyllä paras puhti pois ja loppua kohden poju hyytyi melkolailla. Hyvä oli kuitenkin päästä testaamaan uusi ohjelma läpi kisaolosuhteissa, niin tiedetään vielä mitä treenata ja mitä pitää muuttaa. Epellekin saatiin mukavat pisteet 21,05 millä sijoituimme 2. sijalle (kahdesta koirakosta). 
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.