sunnuntai 7. marraskuuta 2021

Rally-tokon piirinmestaruuskisat Varkaudessa 09.10.2021

Olipas meillä hieno päivä Varkaudessa rally-tokokisoissa 09.10. Kaikki koirani edustivat Varpsia Pohjois-Savon piirinmestaruuskisoissa. Kaja teki upean radan alokasluokassa ja ainut virhe tuli vasta maalikyltin jälkeen, kun juostiin innoissaan pois radalta ja Kaja vahingossa osui hieman yhteen kylttiin.  99p riitti kuitenkin hienosti 3. sijaan. :) Epe yllätti voittajaluokassa ja sai ekan tuloksensa kyseisestä luokasta 81 pisteellä, mistä olin tosi iloinen.  Radalla oli houkutus ja alkusuora oli paha, millä kului molemmat uusinnat, mutta Epe tsemppasi hienosti, vaikka jännä paikka olikin. :) Sanille taas tasainen hieno suoritus mestariluokassa. Pari uusintaa tehtiin, mutta muita virheitä ei tullut joten hienot 94p saatiin. :) Päivän kruunasi vielä se, että Varpsin 2 joukkue, missä Kaja oli mukana, voitti piirinmestaruuskultaa yhteistuloksella 293p. Varpsin 1 joukkue, missä Epe ja Sani olivat mukana, sijoittui neljänneksi 283 pisteellä. Tyytyväinen saa olla kaikkiin pikku mussukoihin. <3

Tässä meidän kisavideot:
*Kajan video (Vähän oli kengurubensaa suonissa.)
Tuomarin kommentit: Kaunis helponnäköinen suoristus. Yhdessätekeminen näytti vaivattomalta.

*Epen video (Alkusuora oli vaikea, kun houkutus veti puoleensa. Vire oli matalalla läpi radan, mutta ihan ok Epe selvisi jännässä tilanteessa.)
Tuomarin kommentit: Tasapainoinen kiva suoritus. Koiralla hyvät asennonvaihdot. Kannustava ohjaaja. Erinomaiset suoritusalueet.
 
*Sanin video (Aikas kiva rata, vaikka vähän meinasi mummeli turhautua parista uusimisesta.)
Tuomarin kommentit: Upea ratasuoritus. Yhteistyö harmonista. Koira suoritti tehtävät tarkasti ja halukkaasti.
 Alla olevat kuvat: Samu Parviainen
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.